Suikaloitu ja pikkelöity (?) jalopeno sushibiffassa?
Huomenta.
Monessa (ainakin täällä Turussa) sushi/itämaisessa buffassa löytyy ohueksi suikaloiduille jalopenolle näyttävää lisuketta.
Se on hieman "tahmaista" ja suikaleiden vihreä väri erittäin kirkas.
Mitä tämä on nimeltään, reseptiä halajan, sillä tämä lisuko on LOISTAVAAA
Kommentit (6)
Se on merileväsalaattia. Googlaa wakame.
Vierailija kirjoitti:
Se on merilevää. (wakame) :)
Näin kuvan perusteella onkin.
Suurkiitos itämaan tietäjälle.
Siirryn reseptejä tutkimaan 👍😎👍
Ja resepti olikin petollisen helppo 😂😂
Vettä 1/4dl, sushi-etikkakastiketta 2rkl ja wakamea sekaisin.
Anna turvota 10min ja vetele sellaisenaan tai lisukkeilla 😋
Ylijäämäjyrsijä kirjoitti:
Ja resepti olikin petollisen helppo 😂😂
Vettä 1/4dl, sushi-etikkakastiketta 2rkl ja wakamea sekaisin.
Anna turvota 10min ja vetele sellaisenaan tai lisukkeilla 😋
Ja syö heti - edellispäiväinen wakame maistuu kalatorin roskikselta.
Tuore, eli vasta sulatettu on tosiaan ihan sikahyvää.
Ylijäämäjyrsijä kirjoitti:
Ja resepti olikin petollisen helppo 😂😂
Vettä 1/4dl, sushi-etikkakastiketta 2rkl ja wakamea sekaisin.
Anna turvota 10min ja vetele sellaisenaan tai lisukkeilla 😋
Ja seesaminsiemeniä mukaan jos tykkäät! 😋
Se on merilevää. (wakame) :)