Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras lettuohje, kun maitoa ei ole

Vierailija
04.09.2020 |

On ruokakermaa ja vissyä, kananmunia, jauhoa, sokeria, suolaa

missä suhtessa laitat proletuntekijä ?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi jotenkin mokasin tuon kerman ja vissyn määrän eikä tullut niin pitsireunaisia kuin maidolla. mutta, kun ei sitä käytetä niin en taas muistanut ostaa vain lettuja varten.

Vierailija
2/3 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

2munaa

5dl kivennäisvettä

2½dl vehnäjauhoja

½tl suolaa

2-3 rklsokeria

2rkl voisulaa tai öljyä

Riko munat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon neste, jauhot, suola, sokerit ja rasva. Anna taikinan turvota mieluiten ½ tuntia.

Paista pieniksi letuiksi tai isommiksi ohukaisiksi/räiskäleiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

2munaa

5dl kivennäisvettä

2½dl vehnäjauhoja

½tl suolaa

2-3 rklsokeria

2rkl voisulaa tai öljyä

Riko munat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon neste, jauhot, suola, sokerit ja rasva. Anna taikinan turvota mieluiten ½ tuntia.

Paista pieniksi letuiksi tai isommiksi ohukaisiksi/räiskäleiksi.

Jos laitan kuitenkin sen kerman niin laitanko 2 dl kermaa ja 3 dl vissyä ? vai mikä oisi paras mittasuhde ?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän neljä