käytätkö valkosipulia ruoanlaitossa?
Kommentit (16)
Suu söis, mutta vatsa nousee kapinaan, joten...
Kysymys on vähän kuin 1970-luvulta, jolloin valkosipuli, sinihomejuusto ja punaviini olivat Pentille ja Sirkka-Liisalle kauhistuksia.
Kyllä käytän. Hyvää, terveellistä luonnon omaa antibioottia. :)
En! Oksettaa haju hengityksessä ja ruuassa.
Käytän ja paljon. Koko perhe tykkää eikä meistä haise kukaan:)
[quote author="Vierailija" time="11.09.2013 klo 20:46"]Kyllä te haisette, sitä ei luultavasti haista itse. En pysty istumaan samassa pöydässä, jos löyhkää valkosipulilta, karsea haju!
Käytän ja paljon. Koko perhe tykkää eikä meistä haise kukaan:)
[/quote]
Käytän, paitsi niinä aikoina, kun joogaan päivittäin.
Käytän ja paljon, kuten eri sipuleita yleensäkin. Sipulit (ja tee, omena, kapris) sisältää kverksetiini-nimistä antihistamiinia, en ole tarvinnut muita allergialääkkeitä enää vuosiin kun "höyrähdin" tähän. Tosin samalla tuli jätettyä einekset pois ja viljat lähes kokonaan pois kanssa.
Rakastan valkosipulia. Mutta miksi ihmeessä kaupasta on vaikea löytää hyvää valkosipulia? Yleensä alkavat itää heti.
[quote author="Vierailija" time="11.09.2013 klo 20:55"]
Rakastan valkosipulia. Mutta miksi ihmeessä kaupasta on vaikea löytää hyvää valkosipulia? Yleensä alkavat itää heti.
[/quote]
Minua taas kypsyttää sipulien heikko taso, viisi jos ostaa vähintään kaksi on sisältä mätiä.
Kyllä käytän mutten niin usein kun olisi kivaa kun inhoan muissa ihmisissä eilisen valkosipulin lemua hengityksessä niin eipä sitä itsekään viitsisi haista.
Käytän.