Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi suomalaisia kiehtoo niin paljon ne hampurilaiset?

Vierailija
21.08.2020 |

Melkein joka ravintolassa kun niitä tyrkytetään. Tietenkin aina ne ranskalaiset mukana. Ja hinta se 15e.

Ja sitten ne pitsat...

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska ne maistuu hyvältä, mikäli tehdään laadukkaista aineksista.

Vierailija
2/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaadimme läskisooshia ja kokkelpiimee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska se 42€:n pippuripihvin hinta kauhistuttaa eikä kuitenkaan tule maha päiväksi täyteen.

Vierailija
4/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska se 42€:n pippuripihvin hinta kauhistuttaa eikä kuitenkaan tule maha päiväksi täyteen.

Minä olen kyllä aina saanut pihviannoksella mahan täyteen. Ja joskus olen joutunut pihvin palauttamanakin.

Mutta pidän kyllä myös hampurilaisistakin. Tänäänkin aion niitä meille illalliseksi valmistaa pihakodassa.  Samoin pitsa on yksi herkkujamme. Mutta teen siitä mainion :)  Tuo pihvihomma taas ei ole minun heiniäni,mies osaa onneksi sen.

Vierailija
5/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä vikaa? Hampurilaisateria koostuu pääasiassa leivästä, lihasta, kasviksista ja perunoista. Aika tavallisia raaka-aineita. Ei välttämättä niin terveellisessä muodossa, mutta harva niitä päivittäin tai edes viikottain syö.

Vierailija
6/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska sitä on yleensä aika vaikea pilata ja on tietyllä tavalla aika tasalaatuista. Helppo myös tuunata ravintolassa eri ruokavalioihin, jättää pois esim. sipuli tai juusto, vaihtaa lihapihvi vuohenjuustoon, tai saada gluteiiniton  sämpylä. Monesti käyn työporukalla afterworkeillä ja usein mennään ravintolaan, josta saa sekä viiniä että hampurilaisia. On helppo jokaisen tuunata itselleen sopiva hampurilainen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaadimme läskisooshia ja kokkelpiimee!

Ynnä muikkukukkova.

Vierailija
8/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

teen kyl omat pippuripihvit 3e hintaan

Ja joku oma puurokin maistu paremmalta ku ravintolaruuat.

Nayttomien makujen maassa missä menee suomilaisilta menee taju jos on pippuria

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai että oikein kiehtoo? Jännä sanavalinta. 

Vierailija
10/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä 3-5 kertaa vuodessa syön hampurilaisen ranskalaisilla vaihtelun vuoksi, pitsa tosin on parempi kuin hampurilainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä vikaa? Hampurilaisateria koostuu pääasiassa leivästä, lihasta, kasviksista ja perunoista. Aika tavallisia raaka-aineita. Ei välttämättä niin terveellisessä muodossa, mutta harva niitä päivittäin tai edes viikottain syö.

Gluteeni vahingoittaa mahalaukun ja sen jälkeen kaikenlainen paska ruoasta pääsee verenkiertoon ja sitä kautta sydämmeen ja aivoihin.

Lisäksi pihvi ja ranskalaiset ovat aina paistettu rypsi tai auringonkukkaöljyssä joka on täynnä omega 6.

Recent studies seem to show that gluten, most commonly found in wheat, rye and barley, may have a profound affect the brain and nervous system in many people. Researchers have found that eating gluten can potentially increase the risk of memory loss, dementia symptoms and Alzheimer's

Too much omega 6 can raise your blood pressure, lead to blood clots that can cause heart attack and stroke, and cause your body to retain water.

A new study finds that fries, along with other types of fried potatoes, increase our risk of mortality over the years. Other types of potato preparations didn’t seem to have the same risks involved, which suggest there’s something intrinsic about the fried-ness of French fries that makes them not just unhealthy, but actually (well, potentially) deadly. The study was published this week in the American Journal of Clinical Nutrition.

Studies show that red meat intake is associated with higher levels of inflammatory markers like c-reactive protein (CRP), even when controlling for other dietary and lifestyle factors.

Processed meat contains various chemical compounds that are not present in fresh meat. Many of these compounds are harmful to health. For this reason, eating a lot of processed meat products for a long period (years or decades) may increase the risk of chronic disease, especially cancer.

Vierailija
12/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiehtovat niin paljon että burgerimies Akseli Herlevi on saanut oman TV-sarjansa, jossa seurataan vain sitä kun hän syö hampurilaisia ympäri maailmaa ja sitten kunkin paikkakunnan makujen perusteella rakentaa kullekin paikalle ominaisen hampurilaisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintolassa syön mieluummin kunnon pihviä tai kalaa. Hampurilaisia saa pikaruokanakin.

Vierailija
14/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja eipä se hampurilaisen sämpyläkään ainoastaan mitään vehnää ja vettä ole.

Ingredients: Enriched flour (bleached wheat flour, malted barley flour, niacin, reduced iron, thiamin mononitrate, riboflavin, folic acid), water, high fructose corn syrup and/or sugar, yeast, soybean oil and/or canola oil, contains 2% or less of the following: salt, wheat gluten, calcium sulfate, calcium carbonate, ammonium sulfate, ammonium chloride, dough conditioners (may contain one or more of the following: sodium stearoyllactylate, datem, ascorbic acid, azodicarbonamide, mono- and diglycerides, ethoxylatedmonoglycerides, monocalcium phosphate, enzymes, guar gum, calcium peroxide), sorbic acid, calcium propionate and/or sodium propionate (preservatives), soy lecithin.

En edes viitsi aloittaa siitä mitä kaikkee tuossa on vikana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska se 42€:n pippuripihvin hinta kauhistuttaa eikä kuitenkaan tule maha päiväksi täyteen.

Kannattaa vierailla paikoissa missä se pihvi on 15e.

Harvassa ovat kun mieluummin tyrkytetään sitä hampparia törkyhintaan.

Vierailija
16/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mitä vikaa? Hampurilaisateria koostuu pääasiassa leivästä, lihasta, kasviksista ja perunoista. Aika tavallisia raaka-aineita. Ei välttämättä niin terveellisessä muodossa, mutta harva niitä päivittäin tai edes viikottain syö.

Gluteeni vahingoittaa mahalaukun ja sen jälkeen kaikenlainen paska ruoasta pääsee verenkiertoon ja sitä kautta sydämmeen ja aivoihin.

Lisäksi pihvi ja ranskalaiset ovat aina paistettu rypsi tai auringonkukkaöljyssä joka on täynnä omega 6.

Recent studies seem to show that gluten, most commonly found in wheat, rye and barley, may have a profound affect the brain and nervous system in many people. Researchers have found that eating gluten can potentially increase the risk of memory loss, dementia symptoms and Alzheimer's

Too much omega 6 can raise your blood pressure, lead to blood clots that can cause heart attack and stroke, and cause your body to retain water.

A new study finds that fries, along with other types of fried potatoes, increase our risk of mortality over the years. Other types of potato preparations didn’t seem to have the same risks involved, which suggest there’s something intrinsic about the fried-ness of French fries that makes them not just unhealthy, but actually (well, potentially) deadly. The study was published this week in the American Journal of Clinical Nutrition.

Studies show that red meat intake is associated with higher levels of inflammatory markers like c-reactive protein (CRP), even when controlling for other dietary and lifestyle factors.

Processed meat contains various chemical compounds that are not present in fresh meat. Many of these compounds are harmful to health. For this reason, eating a lot of processed meat products for a long period (years or decades) may increase the risk of chronic disease, especially cancer.

Jenkkien ruokatutkimuksia ei kannata yleistää koskemaan meitä. Meidän perustuotannosta toimitettu einesannos on heidän mittapuulla prosessoimatonta luomua. Se määrä aineita, mitä siellä ruiskutetaan viljaan ja kaikkeen muuhunkin on ihan käsittämätöntä. Ei ihmekään että siellä kaikki ruoka on epäterveellistä ja tappavaa.

Vierailija
17/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kaikki innostu hampurilaispaikoista, höyrygrillit rules! Hampurilaiset parempia, höyrytetyt hot dogit ja lihapiirakat ....nam nam!

Vierailija
18/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa-a. Tylsiä ovat mielestäni, ja ainakin pk-seudulla kaikki 95%:sesti samanlaisia. Luullaan että erotutaan vaikkapa briossisämpylällä tai cheddarilla, ooh la la! 

Söin itse kesäravintolassa, jossa kaikki tilasivat burgereita kuin liukuhihnalta. Otin itse päivän kalaa. Se oli yksi elämäni parhaimmista aterioista! Tuoretta, samalla paikkakunnalla kalastettua kuhaa kera pientuottajan kesävihannesten ja ihanien kastikkeiden, kyljessä uusia perunoita ja runsaasti tilliä. Hinta lähes sama kuin niillä hampurilaisilla. Syödessäni katselin keittiöön, jossa kokki heitti pakasteita toisensa perään rasvakeittimeen ja kokosi niitä burgereita (pakastepihvit muuten niissäkin). Terassikansa vaikutti tyytyväiseltä ruokaan + muoviseen bissetuoppiinsa, joten mikäs siinä. 

Vierailija
19/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tilaan ravintolassa aina makkaraperunat. Perään totean "kaikki mausteet".

Vierailija
20/21 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustohampurilainen munalla. Sipulilla ja suolakurkulla. Nam.