Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tappaja-kesäkurpitsa iskenyt Britanniassa.

Vierailija
21.08.2020 |

Moni on sairastunut saatuaan taudin kotipuutarhassa kasvatetusta kesäkurpitsasta. Silloin sen maku on äärimmäisen kitkerä ja voi tulla huonoa oloa ja ripulia pitkäksi aikaa jo maistelusta, ja kitkerä maku voi jäädä suuhun ja huuliin pitkäksi aikaa.
Kyseessä on harvinainen ilmiö, jolloin kurpitsakasvit voivat niissä luonnostaan olevaa cucurbitacins-kemikaalia tuottaa valtavan määrän vihannekseen.
F1-hybridisiemenillä sitä ei yleensä tapahdu vaan vain jos kerää siemeniä itse ja kasvattaa niistä seuraavana vuonna uudet kasvit.
Daily Mail

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Google-translatorin läpi vetäisit, etkä edes yrittänyt sen jälkeen siistiä suomenkielelle?

Vierailija
2/6 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mutta mistä tuo tappaja-nimitys tulee? Ei se nyt hengenvaarallista tuo aine ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos jokin maistuu pahalta, sitä ei pidä syödä.

Vierailija
4/6 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on vaikka koronan takia menettänyt maku- ja hajuaistinsa, niin kyllä siitä voi tulla niin paha tauti, että kuolema uhkaa.

Vierailija
5/6 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Google-translatorin läpi vetäisit, etkä edes yrittänyt sen jälkeen siistiä suomenkielelle?

Tämän palstan 4 minuutin ketjuille ei kyllä kehtaa edes avata mitään translatoria.

Vierailija
6/6 |
21.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos jokin maistuu pahalta, sitä ei pidä syödä.

Ei tuo artikkelin syöjä ollutkaan sitä syönyt, oli vain ehtinyt suuhun laittaa ja heti sylkäissyt pois  ja silti sairastui.

Olen kyllä itse viljellyt kesäkurpitsaa kymmeniä vuosia ja aina maistelen pienen palan, en ole kyllä tiennyt mistä johtuu, että joskus eivät ole hyvän makuisia. Silloin heitän tietysti pois, satoa kyllä riittää yleensä ylenmäärin.