Apua!! Paholaisen hillo tulilla eikä hillosokeria!!
Oli sitten sataa grammaa vaille tyhjä pussi hillosokeria kaapissa, eli muisti teki tenän kun kaupassa kävin. Luonnollisesti ehdin aloittaa hillonteon jo eli paluuta ei ole, voiko tuohon käyttää tavallista hienoa sokeria ja osaako joku sanoa jotain suhdetta?
Kiitos jo etukäteen :)
Nimim. tokaa kertaa hilloa tekemässä
Kommentit (3)
[quote author="Vierailija" time="06.08.2013 klo 21:07"]
käytä samanverran kuin ohjeessa mutta keitä enemmän kasaan, tulee makeampaa, silti hyvää
[/quote]
Kiitos!
Uteliaalle: paholaisen hillo on paprikasta, tomaatista, valkosipulista, sipulista ja chilistä koostuvaa hilloa. Nimensä mukaisesti ihan pahuksen hyvää esimerkiksi grilliruoan ja vuohenjuuston kanssa!
käytä samanverran kuin ohjeessa mutta keitä enemmän kasaan, tulee makeampaa, silti hyvää