Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua!! Paholaisen hillo tulilla eikä hillosokeria!!

Vierailija
06.08.2013 |

Oli sitten sataa grammaa vaille tyhjä pussi hillosokeria kaapissa, eli muisti teki tenän kun kaupassa kävin. Luonnollisesti ehdin aloittaa hillonteon jo eli paluuta ei ole, voiko tuohon käyttää tavallista hienoa sokeria ja osaako joku sanoa jotain suhdetta?

 

Kiitos jo etukäteen :)

 

Nimim. tokaa kertaa hilloa tekemässä

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
06.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytä samanverran kuin ohjeessa mutta keitä enemmän kasaan, tulee makeampaa, silti hyvää

Vierailija
2/3 |
06.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan mielenkiinnosta, mitä on paholaisen hillo?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.08.2013 klo 21:07"]

käytä samanverran kuin ohjeessa mutta keitä enemmän kasaan, tulee makeampaa, silti hyvää

[/quote]

 

Kiitos!

 

Uteliaalle: paholaisen hillo on paprikasta, tomaatista, valkosipulista, sipulista ja chilistä koostuvaa hilloa. Nimensä mukaisesti ihan pahuksen hyvää esimerkiksi grilliruoan ja vuohenjuuston kanssa!