Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Edullisia kalaruokareseptejä

Vierailija
11.08.2020 |

Tarkoitus olisi lisätä kalaa ruokavalioon kun tähän asti on menty sei, lohi ja purkkitonnikala linjalla. Ideoita ja reseptejä siis kaipaan. Kaikki reseptit kiinnostaa vaikka edullisia otsikossa huutelinkin...

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
11.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maldonsuola, ei muuta. Tai karkea merisuola. Ne myllysuolat sisältävät syanidia, E536.

Osta lohenruotoja, niissä on paljon kalaa ja keitä ne hiljalleen suolalla maustetussa vedessä. Pakasta liemi mut älä missään tapauksessa lisää kalaliemiä tms siihen. Lipstikaa saat tuttavilta kuivata talteen - mut vain jos ei ole myrkyttänyt niitä, tarkista kasvattajalta. Ei maksa juuri mitään. Mut syanidisuola pilaa senkin:-(

Vierailija
2/10 |
11.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maldonsuola, ei muuta. Tai karkea merisuola. Ne myllysuolat sisältävät syanidia, E536.

Osta lohenruotoja, niissä on paljon kalaa ja keitä ne hiljalleen suolalla maustetussa vedessä. Pakasta liemi mut älä missään tapauksessa lisää kalaliemiä tms siihen. Lipstikaa saat tuttavilta kuivata talteen - mut vain jos ei ole myrkyttänyt niitä, tarkista kasvattajalta. Ei maksa juuri mitään. Mut syanidisuola pilaa senkin:-(

Lintsasit kemian tunnit? Ferrisyanidi ei ole sama kun myrkyllinen syanidi. Maldonsuola: Luonnollinen tuote, ei lisäaineita - voi ziisus teitä "ruokauskovaisia"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
11.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

https://www.ts.fi/teemat/kuluttaja/1074229622/Lohifile+tulee+itse+leika…

Nythän vesistä saa kalaa. Katso allakassa se sarake oikeassa laidassa:

näyttää olevan hyvä ottiaika 15.-21.82020.

Vierailija
4/10 |
11.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee seistroganoffia. Vähän vaihtelua.

Vierailija
5/10 |
11.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Maldonsuola, ei muuta. Tai karkea merisuola. Ne myllysuolat sisältävät syanidia, E536.

Osta lohenruotoja, niissä on paljon kalaa ja keitä ne hiljalleen suolalla maustetussa vedessä. Pakasta liemi mut älä missään tapauksessa lisää kalaliemiä tms siihen. Lipstikaa saat tuttavilta kuivata talteen - mut vain jos ei ole myrkyttänyt niitä, tarkista kasvattajalta. Ei maksa juuri mitään. Mut syanidisuola pilaa senkin:-(

Lintsasit kemian tunnit? Ferrisyanidi ei ole sama kun myrkyllinen syanidi. Maldonsuola: Luonnollinen tuote, ei lisäaineita - voi ziisus teitä "ruokauskovaisia"

En ole lintsannut koulusta koskaan.

Ai -70-luvullako? Silloin ei lukenut edes tuoteslosteita missään:-D

Onhan sille käyttörajoituskin olemassa, etkö tiedä?

https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/yhteiset…

Vierailija
6/10 |
11.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Maldonsuola, ei muuta. Tai karkea merisuola. Ne myllysuolat sisältävät syanidia, E536.

Osta lohenruotoja, niissä on paljon kalaa ja keitä ne hiljalleen suolalla maustetussa vedessä. Pakasta liemi mut älä missään tapauksessa lisää kalaliemiä tms siihen. Lipstikaa saat tuttavilta kuivata talteen - mut vain jos ei ole myrkyttänyt niitä, tarkista kasvattajalta. Ei maksa juuri mitään. Mut syanidisuola pilaa senkin:-(

Lintsasit kemian tunnit? Ferrisyanidi ei ole sama kun myrkyllinen syanidi. Maldonsuola: Luonnollinen tuote, ei lisäaineita - voi ziisus teitä "ruokauskovaisia"

En ole lintsannut koulusta koskaan.

Ai -70-luvullako? Silloin ei lukenut edes tuoteslosteita missään:-D

Onhan sille käyttörajoituskin olemassa, etkö tiedä?

https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/yhteiset…

Onhan kalansyönnillekin rajoitussuositukset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
11.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen silakkapihvejä, joiden väliin laitan pippurijuustoa. Sopii hyvin voimakkaalle kalalle.

Ruisjauhoissa kieritetyt ja voi-öljyseoksessa paistetut muikut ovat aina hittiruoka.

Vierailija
8/10 |
11.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Netti pullistelee reseptejä. KVG

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
11.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meidän tämän kesän hitti on rantakala.

Pieniä tai pienehköjä muikkuja keitetään melko vähässä vedessä, sekaan iso klöntti voita ja tarpeeksi suolaa. Tilliä myös reilusti. Todella herkkua. Jos haluaa, voi sekaan laittaa uusia perunoitakin, vaikka silloin enemmän jo kyseessä kalakeitto. Mutta hyvää sekin.

Jos saatavana on ollut vain isoja muikkuja, olemme savustaneet ne. Älyttömän hyviä nekin.

Vierailija
10/10 |
13.08.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Netti pullistelee reseptejä. KVG

No niin pullistelee mutta ovat täysin eri reseptejä mitä ihmiset arkena kotikeittiöissään kokkaa.