Palttoonappien teko
Ajattelin laittaa tajottavaksi lohitäytteisiä(?) Palttoonappia, mutta en ole aiemmin tehnyt niin mietityttää:
- Pitääkö ne napit kostuttaa?
- voiko tehdä jo edellisenä iltana?
Kommentit (4)
Googlesta katoinkin, mutta kukaan ei kerro voiko ne tehdä edellisenä päivänä ja toiset ohjeet sanoo että kostutetaan ja toiset ei. Niin ajattelinpa kysyä täältä jos joku on itse niitä syönyt tai maistanut.
Kostutus on makuasia, jos tykkää rapsakammasta, niin en kostuttaisi. Jos täyte on kovin kostea, niin silloin kostuvat itsestään.
Jos tekee edellisenä päivänä, niin kosteus imeytyy täytteestä ja voi tulla liiankin lötköjä. Jos täyte on kovin kosteaa, niin voi käydä jopa niin, että palttoonnapit hajoavat.
Itse tykkään mahdollisimman rapeina eli teen vasta vähän ennen tarjoilua. Täytteenhän voi tehdä jo edellisenä päivänä ja siinä täyttämisessä ei mene kauaa, jos ei mitään hienoa piiperrystä tee :)
nosto no niin kokemuksiA!!??