Kasvismakkara mysteeri !
Ostin tänään Pouttu Muun Vuusto-Jalapeno kasvisgrillimakkaroita ja järkytys oli suuri. Paistoin ne ohjeiden mukaisesti uunissa 200 asteessa vartin ajan, mutta silti ne olivat pettymys. Olin kuullut makkaroista pelkkää hyvää, mutta ne olivat sitkeitä, kovia ja oudon raa’an lihaisia. Itseäni ne kuvottivat ja mietin onko muilla ollut samoja kokemuksia vai olenko syönyt jotain aivan muuta ...
Kommentit (19)
Oletko siis kasvisyöjä ja luulet että niissä on lihaa vai mitä?
Nuo Poutun on ihan kamalia. Itse tykkään Veguy merkkisistä ja Hälsans Kök Chorizosta. Muut kokeilemani on tympeitä, Poutut huonoimmasta päästä.
Varmaan noissa on tarkoituksella tavoiteltu lihaista makua ja rakennatta, useimmat kuitenkin pitävät siitä. Voi kanssa olla että uuni ei ollut oikeasti tarpeeksi kuuma, varsinkin vanhat uunit voivat näyttää väärää lämpötilaa.
Ongelma on se vuusto eli vegaaninen juusto. Ne kaikki on aivan karmaisevan makuisia ja pilaavat ruoan kuin ruoan.
Makkaratyyppisiä juttuja ei valitettavasti ole vegaanisena hyvän makuisia, niissä hyvissä lihattomissa on kaikissa kananmunaa.
Vierailija kirjoitti:
Oletko siis kasvisyöjä ja luulet että niissä on lihaa vai mitä?
.
Siis oon itse vegaani ja oon vaan tosi hämmentynyt miksi ne on tehnyt tuollaisen tuotteen. Se oli vaan oudoin lihaimitaatio ikinä.
Vierailija kirjoitti:
Joo rakenne oli kuin kyrvässä 🤮
NIIN OLIKIN !!
Vierailija kirjoitti:
En ymmärrä.
En minäkään 😭
Vierailija kirjoitti:
Ongelma on se vuusto eli vegaaninen juusto. Ne kaikki on aivan karmaisevan makuisia ja pilaavat ruoan kuin ruoan.
Makkaratyyppisiä juttuja ei valitettavasti ole vegaanisena hyvän makuisia, niissä hyvissä lihattomissa on kaikissa kananmunaa.
Se maku oli musta vaan aika perus makkaran maku ja mulle suurin ongelma oli se härö koostumus...
Kasvismakkaroista puheenollen, mitkä ovat markkinoiden parhaat vegaanimakkarat? Grillijuhlat tulossa ja vegaaneillekin olisi mukava tarjota muutakin kuin pelkkiä vihanneksia grillattavaksi.
Ei voi olla kasvismakkaroita.
Kasvismakkara on oksymoroni.
Vierailija kirjoitti:
Joo rakenne oli kuin kyrvässä 🤮
Samaa mieltä.
Mäkin ostin innoissani, ovat gluteenittomia. Koostumus on kyllä, hyh hyh. Yritin vielä toisen satsin kanssa kärventää kunnolla, ei auttanut. Ketjussa jo mainittu Hälsäns Kök on ihan hyvä, mutta siinä on vehnää, ei voi keliaakikko syödä.
Vierailija kirjoitti:
Kasvismakkaroista puheenollen, mitkä ovat markkinoiden parhaat vegaanimakkarat? Grillijuhlat tulossa ja vegaaneillekin olisi mukava tarjota muutakin kuin pelkkiä vihanneksia grillattavaksi.
Hälsans Kökillä on minusta parhaat vegaaniset makkarat. Löytyy pakastealtaasta.
Kasvismakkara = kakkara ?
Niin kuin on noi vuusto, vihis, ym.
Itellä samoja kokemuksia ja oli makkaran syötyä koko päivän ihan helvetin huono olo. Ei jatkoon!
Kannattaa tehdä itse, vaikka joku mieluisesti mautettu kikherne - kasvisraastemassa ja käärii riisipaperiin ja syö tai paistaa ensin grillissä ja syö sitten. Reseptejäkin löytyy.
Joo rakenne oli kuin kyrvässä 🤮