Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko vispikermalla korvata ruokakerman suolaisen piirakan teossa?

Vierailija
18.07.2013 |

Jossain luki, että voisi. En jaksaisi lähteä kauppaan ja tarkoitus olisi tehdä tonnikalapiiras. Olen epähuomiossa ostanut väärää kermaa... 

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
18.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="18.07.2013 klo 14:04"]

Kyllä voi. Kerma kuin kerma. Ruokakermoissa on poistettu osa rasvasta ja ehkä maustettu valmiiksi. Muuten samaa tavaraa.

[/quote]

Ei muuten tasan ole samaa tavaraa. Lueppas pakkauksesta sisältö :)

Vierailija
2/8 |
18.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lue siitä purkista mihin sitä voi käyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
18.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa...miksi ei voisi sillä sehän on oikeaa kermaa toisin kuin tekoruokakermat.

Tulee parempaa piirasta!

Vierailija
4/8 |
18.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi ja myös kermaviilillä, ranskankermalla, maustamattomalla jogurtilla...

Vierailija
5/8 |
18.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikä ihan maitokin jo korvaa kerman... Lisäät vähän voita joukkoon.

Vierailija
6/8 |
18.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi, tulee ehkä jopa parempaa (mutta rasvaisempaa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
18.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voi. Kerma kuin kerma. Ruokakermoissa on poistettu osa rasvasta ja ehkä maustettu valmiiksi. Muuten samaa tavaraa.

Vierailija
8/8 |
18.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi! Siitä nimittäin tulee oikean kerman kanssa pirullisen hyvää.

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kuusi