Swiss Diamond-paistinpannuissa epäilyttävää NANOTEKNOLOGIAA!
Swiss Diamond-paistinpannuja pidetään tai ainakin kehutaan maailmankaikkeuden parhaina koskaan valmistettuina paistinpannuina, jotka ovat ominaisuuksiltaan ylivertaisia ja pinnoitteeltaan ikuisia, koska ne on pinnoitettu timanttijauheella. Ei ainoastaan valmistaja kehu, vaan myös käyttäjät. http://www.swissdiamond.com/
Ehkä ne ovatkin, mutta minkä hinnan sinä maksat siitä? Swiss Diamond-paistinpannujen pinnoitteessa on pieni määrä timanttijauhetta suuren nanoteknologisesti valmistetun ainesosan joukossa.
Nanoteknologialla erilaiset aineet voidaan jauhaa mikroskooppista pienemmiksi muruiksi, joiden halkaisija on millimetrin miljoonasosan luokkaa. Tämän kokoiset hiukkaset pystyvät läpäisemään aivoverinesteen ja solukalvon, eikä niiden vaikutuksia ole vielä tutkittu kunnolla. Entä, jos niitä irtoaa paistinpannun pinnasta ihmisen elimistöön?
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/02/26/nanoteknologia-tulee-kauppojen-hyllyille
Pelottavaa lisätietoa Swiss Diamondin pinnoitteesta, englanniksi: http://www.naturalnews.com/021059_noads_non-stick_cookware.html
Millaisella paistinpannulla sinä paistoit ruokasi tänään?
Kommentit (25)
No jos aloitetaan vaikka siitä, että se on kyllä veri-aivoeste, eikä neste, ja soitellaan syssymmällä?
Uskomatonta propagandaa. Heija Fiskars/Hackman.
Korjaan aloitustani sen verran, että piti sanoa "aivonesteen" eikä "aivoverinesteen". Tein virheen.
Valurautaa käytän, ai kauheeta, siitä voi irrota ruokaan rauta-ioneja ja nekin ehkä läpäisee istukan ja aivoverinesteen ja voivat homeopaattisesti vaikuttaa muutenkin mun terveyteen. Puhumattakaan siitä, että tiskikoneen tiskit aina haisee tiskiaineelle ja mä hengitän sitä höyryä avatessani tiskikoneen, mun keuhkot on jo ehkä muuttuneet emäksisiksi. Myös mikroaaltouunin käyttö on muuttanut ruokani syömäkelvottomaksi ja elimistöni säteilee nyt.
[quote author="Vierailija" time="09.07.2013 klo 22:46"]
Uskomatonta propagandaa. Heija Fiskars/Hackman.
[/quote]
En kirjoittanut propagandamielessä. Itselläni on käytössä isoäidiltäni perittu melkein 100 vuotta vanha valurautapaistinpannu, ja hyvin toimii. En edes tiedä pannun valmistajan nimeä.
Se on aivo-selkäydinneste eikä aivoneste.
Juuri tuota kyseistä pannua käytämme. Teflonista on ihan dokumentoitua haittaa joten mieluummin valitsen teflonittoman version silti. Meiltä löytyy kyllä myös scanpan en tiä liekkö siinäkin tuota nanoa.
[quote author="Vierailija" time="09.07.2013 klo 22:49"]
Valurautaa käytän, ai kauheeta, siitä voi irrota ruokaan rauta-ioneja ja nekin ehkä läpäisee istukan ja aivoverinesteen ja voivat homeopaattisesti vaikuttaa muutenkin mun terveyteen. Puhumattakaan siitä, että tiskikoneen tiskit aina haisee tiskiaineelle ja mä hengitän sitä höyryä avatessani tiskikoneen, mun keuhkot on jo ehkä muuttuneet emäksisiksi. Myös mikroaaltouunin käyttö on muuttanut ruokani syömäkelvottomaksi ja elimistöni säteilee nyt.
[/quote]
"On syytä muistaa, että mikä pannusta irtoaa, se on rautaa. Joka kolmas kuulemma tarvitsee sitä." Näin puhuu kokki Kolmonen, Suomen ensimmäinen tv-kokki, vuosikymmenten kokemuksella!
http://www.kokkikolmonen.com/tuotteet.html?id=12/297
Ikävä palauttaa sinut maan pinnalle, mutta: "Consumer fraud alert! Swiss Diamond non-stick cookware made with same chemical as Teflon". Eli teflonia on siinäkin.
http://www.naturalnews.com/021059_noads_non-stick_cookware.html
[quote author="Vierailija" time="09.07.2013 klo 22:42"]
Swiss Diamond-paistinpannuja pidetään tai ainakin kehutaan maailmankaikkeuden parhaina koskaan valmistettuina paistinpannuina, jotka ovat ominaisuuksiltaan ylivertaisia ja pinnoitteeltaan ikuisia, koska ne on pinnoitettu timanttijauheella. Ei ainoastaan valmistaja kehu, vaan myös käyttäjät. http://www.swissdiamond.com/
Ehkä ne ovatkin, mutta minkä hinnan sinä maksat siitä? Swiss Diamond-paistinpannujen pinnoitteessa on pieni määrä timanttijauhetta suuren nanoteknologisesti valmistetun ainesosan joukossa.
Nanoteknologialla erilaiset aineet voidaan jauhaa mikroskooppista pienemmiksi muruiksi, joiden halkaisija on millimetrin miljoonasosan luokkaa. Tämän kokoiset hiukkaset pystyvät läpäisemään aivoverinesteen ja solukalvon, eikä niiden vaikutuksia ole vielä tutkittu kunnolla. Entä, jos niitä irtoaa paistinpannun pinnasta ihmisen elimistöön?
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/02/26/nanoteknologia-tulee-kauppojen-hyllyille
Pelottavaa lisätietoa Swiss Diamondin pinnoitteesta, englanniksi: http://www.naturalnews.com/021059_noads_non-stick_cookware.html
Millaisella paistinpannulla sinä paistoit ruokasi tänään?
[/quote]
Tuota.. nanohan on nimenomaan sellanen matemaattinen määre :)
Alemmas mennessä desi/sentti/milli/mikro/nano/piko/femto/atto.. ettei sun erikseen tarvii mainita että se on sen ja sen osa :)
[quote author="Vierailija" time="09.07.2013 klo 22:46"]
Korjaan aloitustani sen verran, että piti sanoa "aivonesteen" eikä "aivoverinesteen". Tein virheen.
[/quote]
..
Kyllä mäkin olen ymmärtänyt, että tuo nanohiukkanen on keinotekoisesti tehty ja luonnossa ei luonnollisesti synny noin pientä hiukkasta. Ei mun mielestä ap:n huoli nyt ihan turha ole.
Swiss diamond on paistinpannujen Jeesus! En luovu siitä koskaan, vaikka se myrkyttäisi minut!
Kyllä valurautapannu sentään on aina valurautapannu, ja mitä vanhempi, sen parempi. Vähän niin kuin 1950-luvun putkiradio, pysyy ja paranee. Minulla on ne molemmat.
[quote author="Vierailija" time="09.07.2013 klo 23:25"]
Kyllä mäkin olen ymmärtänyt, että tuo nanohiukkanen on keinotekoisesti tehty ja luonnossa ei luonnollisesti synny noin pientä hiukkasta. Ei mun mielestä ap:n huoli nyt ihan turha ole.
[/quote]
..Niin? :D
Ap, olet aikalailla pihalla. Jäikö lääkkeet ottamatta?
Some day we will die anyway... Eri lähteistä tuleva kemikaalikuorma kehoissamme vain lisääntyy. Toki yksi pannu voi kuormaa lisätä toista enemmän, mutta jos tälle linjalle lähtee, niin itseänsä suojellakseen pitäisi muuttaa korpeen, eikä siltikään olisi täysin suojassa. Huonekalujen, vaatteiden, kosmetiikan, ruokapakkausten ja ruuan kemikaalit, liikenteen päästöt, radioaktiiviset päästöt, maaperän radon... Lista on loputon!!!
[quote author="Vierailija" time="10.07.2013 klo 00:10"]
[quote author="Vierailija" time="09.07.2013 klo 23:25"]
Kyllä mäkin olen ymmärtänyt, että tuo nanohiukkanen on keinotekoisesti tehty ja luonnossa ei luonnollisesti synny noin pientä hiukkasta. Ei mun mielestä ap:n huoli nyt ihan turha ole.
[/quote]
..Niin? :D
Eli siis noin pieni hiukkanen kulkee soluissa miten "tahtoo". Kertyykö ne jonnekkin ja osaako esim kehon puolustusjärjestelmät huomioida vierasta partikkelia samalla tavalla miten se huomioisi sille tutun kokoisen vastaavan. Ja vaikka osaisi niin onko sillä keinoa tarvittaessa poistaa sitä, puolustusjärjestelmä on rakentunut luonnon lainalaisuuksien reunaehtojen puitteissa ja nanohiukkanen on näiden reunaehtojen ulkopuolelta.
Huh olipas sekavaa, mutta toivottavasti ymmärsit mitä ajoin takaa.
Voihan se olla, että tuo ei maaliman järjestystä mihinkään hetkauta, mutta mä mieluummin vältän tuota.. siihenhän mulla on oikeus :)
[/quote]
Älä osta mitäänn nykyteknologiapaskaa, vaan osta vaikka kirpparilta kunnon wanhan ajan walurautapannu, niin tiedät, mikä on oikea, aito ja alkuperäinen paistinpannu!
En tiedä nanoteknologiasta, mutta kaikki tuntemani swiss diamond-pannujen ahkerat käyttäjät ovat saaneet pannunsa pilalle viimeistään kahden vuoden käytön jälkeen. Siis siistä huolimatta, että pannuja on säilytetty oikein. Eli ei ne tosiaan mitään ikuisia ole, eivät kestä juuri sen kauemmin kuin halpispannutkaan.