Lue keskustelun säännöt.
Onko kengurun liha yhtä sitkeää Australiassa kuin mitä se on Suomessa?
30.07.2020 |
Oletko maistanut kengurun lihaa Australiassa? Itse olen Suomessa, ja oli kyllä todella sitkeää. Onko se samanlaista Australiassa?
Kommentit (5)
Muistelen MasterChefissä sanotun, että kengurunlihaa pitää paistaa vain lyhyen aikaa, tai se sitkistyy. Olet syönyt ylikypsää kengurua?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Missä söit?
Ainakin Whoolshedissä on kengurupurilainen, ajatellut että joskus kokeilisi.
En ole maistanut Australiassa, Suomessa ja vaan kerran. Ei ollut kyllä yhtään sitkeää, liekö kokeissa eroa? Kenguruhan on kovin vähärasvaista.
Menee helposti sitkeäksi jos ei osaa valmistaa oikein. Olen syönyt sekä täällä Suomessa että Australiassa, sekä hyviä että huonoja kokemuksia kummastakin eli ei ole siitä kiinni.
Olen maistanut Australiassa, mutta vain siellä. Mureaa oli. Varmaan ruhonosallakin on suuri merkitys.