Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko kengurun liha yhtä sitkeää Australiassa kuin mitä se on Suomessa?

Vierailija
30.07.2020 |

Oletko maistanut kengurun lihaa Australiassa? Itse olen Suomessa, ja oli kyllä todella sitkeää. Onko se samanlaista Australiassa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
30.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen maistanut Australiassa, mutta vain siellä. Mureaa oli. Varmaan ruhonosallakin on suuri merkitys.

Vierailija
2/5 |
30.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistelen MasterChefissä sanotun, että kengurunlihaa pitää paistaa vain lyhyen aikaa, tai se sitkistyy. Olet syönyt ylikypsää kengurua?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
30.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä söit?

Ainakin Whoolshedissä on kengurupurilainen, ajatellut että joskus kokeilisi.

Vierailija
4/5 |
30.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole maistanut Australiassa, Suomessa ja vaan kerran. Ei ollut kyllä yhtään sitkeää, liekö kokeissa eroa? Kenguruhan on kovin vähärasvaista.

Vierailija
5/5 |
30.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menee helposti sitkeäksi jos ei osaa valmistaa oikein. Olen syönyt sekä täällä Suomessa että Australiassa, sekä hyviä että huonoja kokemuksia kummastakin eli ei ole siitä kiinni.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi neljä