Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko pavlova kakun pakastaa?

Vierailija
02.06.2013 |

Ohjeeni sanoo, että voi tehdä etukäteen ja täyttää ennen tarjoilua mutta voiko pakastaa kun olen nyt ehkä vähän turhankin hyvissä ajoin liikkeellä (viikko etukäteen) eikä jääkaapissa olisi edes tällä hetkellä oikein edes tilaa. Toisaalta on kyllä helppotekoinenkin mutta sitten taas toisaalta juhlapäivänä on kuitenkin kauhea hässäkkä kun tehdään myös ruoka.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En usko että marenki kestää pakastamista... ( tai sulattamista)

Vierailija
2/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tosiaan voi pakastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastanneille. Näin mä vähäsen itsekin järkeilin. Pitää tehdä myöhemmin viikolla tai jättää listalta pois. Riippuu ehkä vähän siitäkin tuleeko gluteenittomia vieraita vaiko ei.

Vierailija
4/9 |
15.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Äitillä ainakin on ihan huoneen lämmössä monta kuukautta eikä mee mikskaan

Vierailija
5/9 |
15.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marenki säilyy hyvin huoneenlämmössä. Mä olen pitänyt rasvassa, jossa ei ole edes tiivistä kantta ja hyviä ovat olleet. Olen siis tehnyt niitä pieniä "ruusu"marenkeja.

Vierailija
6/9 |
15.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.10.2014 klo 14:26"]

Äitillä ainakin on ihan huoneen lämmössä monta kuukautta eikä mee mikskaan

[/quote]

Kovat marengit ei menekään., Pavlovamarenki ei ole kovaa, vaan löysähkö ja pinnaltaan lohkeilevaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
15.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai Pavlovakin sen voi tehdä, mutta mikset pakasta itse?

Vierailija
8/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marenki säilyy huoneenlämmössä, tiivissä rasiassa hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
02.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai kuitenkaan viikkoa? Siis marenki varmaan säilyisi mutta tuo pavlova on kuitenkin vähäsen löysempi kuin perusmarenki. Teen tuon varmaan samana aamuna tai jotakin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan kaksi