Miksi Suomessa ei ole vieläkään 3 Michelinin Tähden ravintolaa?
Kommentit (11)
Koska ei ole juuri kahdenkaan tähden paikkoja ja se kolmas on lähes kirous. Ja oikeasti, ei meillä ole asiakkaitakaan tarpeeksi edes kahden tähden paikoille, jos niitä alkaisi olla paljon.
Suomessa ruoka ei ole mitään erikoista. Parempaa saa melkeen mistä vaa.
Moni Michelin-ravintoloitsija on joko romahtanut tai luopunut tähdistä vapaaehtoisesti - jotkut jopa päätyneet rankimpaan vaihtoehtoon. Liian stressaavaa.
En halua että tarjoilija niistää nenäni.
Suomalaiset eivät arvosta laadukasta ruokaa. Pelkkää pizzaa, hampurilaista ja sushia.
Koska suomessa kokkilinjalta pääsee harjoitteluun vain abc:lle, ehkä Rossoon. Siellä olla kituutetaan sitten, mikäli ei järkiinny ja opiskele uutta alaa.
ne tähdet on paljon muutakin kuin ruokaa..
Vierailija kirjoitti:
Suomessa ruoka ei ole mitään erikoista. Parempaa saa melkeen mistä vaa.
Kannattaa oikeasti poiketa muualla kuin Rossossa.
Ei pysyisi kauaa pystössä, kun lähes kellään ei olisi varaa käydä.
Kallista. Aikaavievää. Tarvitaan tiimi, jolla on rautainen kurinalaisuus. Suomalaisia ei kiinnosta niin paljoa. Täällä ei ole tarpeeksi rikkaita maksamaan ruoasta ja juomist satoja euroa illassa.