Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi uusissa merkkareissa

Vierailija
13.04.2013 |

on lovi? Noissa mustissa siis.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
13.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotta niistä saa otteen jos jäävät kurkkuun kiinni.

Vierailija
2/5 |
13.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aikanaan merkkarit poistettiin myynnistä tukehtumisvaaran vuoksi. Jokunen lapsi taisi niihin myös tukehtua.

Tuo lovi nyt muka estää tukehtumisen jos karkin vetää henkitorveen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
13.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei noi pienet karkit jää kurkkuun kiinni. Eihän noissa muissakaan ole, hedelmän ja kolan makusissa. Ei ollut lovia alkuperäisissä, jotka oli ainakin 3-kertaisia kooltaan.

Vierailija
4/5 |
13.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se laitettiin, että tukehtumisvaara pienenee. Siitä lovesta saa kuulemma kynittyä sen karkin pois kurkusta. En kyllä ymmärrä, miksi sen on vaan niissä mustissa. Ehkä ne on paksumpia, sitkeempiä ja kovempia ja hitaampia sulamaan.

Vierailija
5/5 |
13.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihteeksi ihan faktaakin, lovi erottaa ne irtokarkkimerkkareista:

Jotkut muistavat Merirosvorahan myös irtomyynnistä. Tämä herkku valmistetaan kuitenkin eri reseptillä. Alkuperäisen ja irtomyynnin salmiakkikiekon erottamiseksi toisistaan nyt markkinoille palanneissa makeisissa on pieni lovi.

http://www.fazer.fi/Pala-Fazeria-Blogi/Dates/2013/1/Makumuisto-herasi-henkiin/