Onko etiketin mukaista tarjota keitettyjä perunoita perunasalaatin kera?
Pääruokana on siis itse kalastettu ja savustettu siika ja laadukas punaviini. Mutta laitanko lisukkeeksi tarjolle perunoita, perunasalaattia vai molempia?
Kommentit (10)
Junttietiketin mukaan ihan ok. Jälkiruuaksi perunalastut.
Laita perunat tai perunasalaatti ja lisäksi uunissa haudutetut juurekset (porkkanaa, punajuurta, yms) tai jotu muu kasvisjuttu tai sienimuhennos. Ei kuitenkaan perunaa ja perunasalaattia.
Onko vielä vuonna 2020 etikettiä tavispiireissä?
Varmaaan siihen saakka kunne s joku huutaa ett "hei! mähän muuutun kohta ittekin perunaksi".
Eiks siian kans olis parempi joku laadukas kuiva valkoviini? Vaikka meneehän se myös punkun kanssa.
Mitä ajattelit alkupalaksi? Entä jälkiruuaksi?
Vierailija kirjoitti:
Varmaaan siihen saakka kunne s joku huutaa ett "hei! mähän muuutun kohta ittekin perunaksi".
Kokkki on niin keitetty että on pian perunamuussia.
Uusia perunoita, parsaa ja kermaviilikastike.
Vierailija kirjoitti:
Uusia perunoita, parsaa ja kermaviilikastike.
Tätä minä tarjosin Juhannuksena voissa paistettujen ahvenfileitten kanssa. Juomana Petit Chablis -valkoviin. Oli menestys.
Jos ne uudet perunat ovat siellä perunasalaatissa, niin toimii, muuten ei.
Ei kahta sorttia perunaa tarjolle samalla aterialla! Valitse toinen, ja sen vaihtoehdoksi kylmä/kuuma kasvislisuke.
Laittaisin lisukkeeksi lämpimiä varhaisperunoita ja kylmää perunasalaattia, jossa vähemmän perunaa. Etiketistä en tiedä.