Fazerilta uusia suklaita myytiin
Huono puoli vaan, että Fazer ei aio luopua palmuöljystä, niin kuin Panda aikoo tehdä.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/fazer-tuo-testimyyntiin-enne…
Kommentit (21)
Hyvä tietää, en osta p-öljyä.
Panda tumma levy n 50 % oli muuten maukas! 😊
Jos tuo ksylitolilla makeuttaminen toimii, sehän on erittäin hyvä juttu sokerin käyttöä ajatellen. Palmuöljyä se ei tietenkään korjaa.
Palmuöljy-Fazer on ollut osaltani boikotissa siitä kivapuhe-botista lähtien. En osta enää ikinä Fazerin tuotteita.
Viisasta boikotoida viimeisiä suomalaisomisteisia karkkivalmistajia. Globalistit kiittää.
Vierailija kirjoitti:
Viisasta boikotoida viimeisiä suomalaisomisteisia karkkivalmistajia. Globalistit kiittää.
Jos suomalainen firma sotkee tuotteensa palmuöljyllä tai "jahtaa" väärinajattelijoita, niin moinen pas*afirma joutaa kaatuakin.
Nam, ihania Fazerin palmuöljymakeisia, jotka muuttuvat limanuljaskoiksi suussa.
Loistavaa, että tuota sydän-terveystuotettakin on käytetty.
Zinc
Pelkkää +++++
Niin niin. Sitten kun markkinoilta on saatu häivytettyä ostamalla kaikki pienet ja isot suomalaiset valmistajat voivat nämä monikansalliset yhtiöt siirtyä käyttämään palmuöljyä kaikkialla. Mitäs sitten syöt kun ei ole enää vaihtoehtoja?
Vierailija kirjoitti:
Niin niin. Sitten kun markkinoilta on saatu häivytettyä ostamalla kaikki pienet ja isot suomalaiset valmistajat voivat nämä monikansalliset yhtiöt siirtyä käyttämään palmuöljyä kaikkialla. Mitäs sitten syöt kun ei ole enää vaihtoehtoja?
Sitten perustaa uuden pienen firman, jonka myyntivaltti on myydä jotain muuta.
Zinc
Vierailija kirjoitti:
Niin niin. Sitten kun markkinoilta on saatu häivytettyä ostamalla kaikki pienet ja isot suomalaiset valmistajat voivat nämä monikansalliset yhtiöt siirtyä käyttämään palmuöljyä kaikkialla. Mitäs sitten syöt kun ei ole enää vaihtoehtoja?
Raejuustoa, hedelmiä, marjoja metsästä, leipää.
En kyllä rummutaisi ksylitolin puolesta. Purkassa tms. ok, kun huonosti bakteerien aineenvaihdunnalle sopivaa. Kuitenkin elimistössä maksa joutuu käsittelemään ksylitolin samaan tapaan kuin esim. alkoholin tai fruktoosin, jotka molemmat ovat tunnetusti maksalle haitallisia.
Missä Fazer käyttää palmuöljyä? Itselläni on nyt kaapissa useampi Fazerin suklaalevy, eikä niistä missään mainittu palmuöljyä, vaan kaakaovoi.
Vierailija kirjoitti:
Niin niin. Sitten kun markkinoilta on saatu häivytettyä ostamalla kaikki pienet ja isot suomalaiset valmistajat voivat nämä monikansalliset yhtiöt siirtyä käyttämään palmuöljyä kaikkialla. Mitäs sitten syöt kun ei ole enää vaihtoehtoja?
Jotain missä ei ole palmuöljyä, kuten lihaa ja kasviksia. Hyvä vaan jos sotkevat kaikkiin herkkuihin palmuöljyä, niin pääseepähän niidenkin mässäämisestä eroon. Jonnet ei tietenkään tiedä palmuöljysuklaata paremmasta ja heille toki uppoaa mikä tahansa suklaanvärinen mössö.
Vierailija kirjoitti:
Missä Fazer käyttää palmuöljyä? Itselläni on nyt kaapissa useampi Fazerin suklaalevy, eikä niistä missään mainittu palmuöljyä, vaan kaakaovoi.
Haluan edelleen vastauksen, kun tällä palstalla tuntuu tietoa tästä asiasta olevan, joten olkaa hyvä ja kertokaa.
Pitääkö kauraa tunkea nykyisin joka asiaan.
Ymmärrettävää tietysti, kun paljon ja halvalla saatavissa.
Vierailija kirjoitti:
Missä Fazer käyttää palmuöljyä? Itselläni on nyt kaapissa useampi Fazerin suklaalevy, eikä niistä missään mainittu palmuöljyä, vaan kaakaovoi.
Fazerin sininen, vaalea maitosuklaalevy ja kokonainen hasselpähkinälevy ovat muistaakseni palmuöljyttömiä. Melkeinpä kaikessa muussa sitä sitten onkin. Makusuklaalevyissä (domino, Lontoon rae jne), täytteellisissä konvehdeissa ja patukoissa (geisha, fazerina, pätkis jne). Järjestään kaikki fazerin leivokset ja leivonnaiset sekä keksit sisältävät palmuöljyä. Myös vanha klassikko Wiener nougat sisältää nykyään palmuöljyä ja maku on aivan hirveä.
Itse fazerin sininen-suklaamassa ei sisällä palmuöljyä vaikkakin mielestäni senkin maku on muuttunut viimeisen parin vuoden aikana, ja koostumus samaten.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Missä Fazer käyttää palmuöljyä? Itselläni on nyt kaapissa useampi Fazerin suklaalevy, eikä niistä missään mainittu palmuöljyä, vaan kaakaovoi.
Fazerin sininen, vaalea maitosuklaalevy ja kokonainen hasselpähkinälevy ovat muistaakseni palmuöljyttömiä. Melkeinpä kaikessa muussa sitä sitten onkin. Makusuklaalevyissä (domino, Lontoon rae jne), täytteellisissä konvehdeissa ja patukoissa (geisha, fazerina, pätkis jne). Järjestään kaikki fazerin leivokset ja leivonnaiset sekä keksit sisältävät palmuöljyä. Myös vanha klassikko Wiener nougat sisältää nykyään palmuöljyä ja maku on aivan hirveä.
Itse fazerin sininen-suklaamassa ei sisällä palmuöljyä vaikkakin mielestäni senkin maku on muuttunut viimeisen parin vuoden aikana, ja koostumus samaten.
Kiitos vastauksesta. Myöskään hasselpähkinärouhe- ja rusinahasselpähkinälevyissä ei ole, kuten ei myöskään tummissa suklaissa. Nuo geishat ym on kyllä sääli.
Wiener nougatin pilaaminen harmittaa todella.
Vierailija kirjoitti:
Niin niin. Sitten kun markkinoilta on saatu häivytettyä ostamalla kaikki pienet ja isot suomalaiset valmistajat voivat nämä monikansalliset yhtiöt siirtyä käyttämään palmuöljyä kaikkialla. Mitäs sitten syöt kun ei ole enää vaihtoehtoja?
Fazer olisi viisas, jos kuuntelisi tätä palautetta palmuöljystä ja poistaisi sen tuotteistaan. Jos ei tee sitä, jätän edelleen palmuöljylliset tuotteet kauppaan. Fazerin valinta ja minun valintani. En osta *askaa vain suomalaista tukeakseni. En osta *askaa myöskään ulkomaisilta tuottajilta.
Palmuöljy on ihanaa, maukasta ja terveellistä.