Suklaahiiret, mikä on lempisuklaanne?
Kaikki suklaahiiret (joita on todennäköisesti aika paljon) voivat tähän ketjuun kirjoittaa lempisuklaansa:) itse olen aivan mieletön suklaa-addikti joka päivä arkena ja pyhänä ja lähes kaikki suklaa käy. Nykyään lemppareita varmaan etenkin fazerin tofferina patukka, myös suklaapäällysteiset raffelit ovat erittäin hyviä, nam😋 Ja ei pidä tietysti unohtaa Fazerin sinistä.
Kommentit (47)
En tykkää suklaasta, mutta jos ihan pakko jotain niin Fazerin sininen.
Lidlin 85% kaakaota suklaa. Nimeä en muista.
Lindtin eri makuiset irtosuklaat, ne pallerot
Oli ennen Fazerin sininen (kyllästyin belgialaisiin), mutta viime aikoina jäänyt Royalin punaiseen pahasti koukkuun. Siinä on siis päällä 80% maitosuklaata ja pohjalla 20% tummaa suklaata.
Maku on niin erikoinen ja hieno että sen syömiseen on tullut melkein fyysinen riippuvuus. Suosittelen ainakin kokeilemaan. Ostan nykyään 120g levyinä.
Kaikki menee paitsi valkosuklaa. Suosikkia on mahdoton sanoa, koska niitä on niiiiiiiin paljon. :D
Milkan Oreo-suklaa ja Fazerin salmiakkisuklaa. 🤤
Pandan tumma suklaa. Tykkään hulluna myös leivontasuklaasta.
Sellainen, missä on suolaa. Myös valkosuklaa on herkkua.
fazer pätkis, marabou, fazer kookossuklaa
Fazerin hasselpähkinärouhesuklaalevy ja Maraboun kuplasuklaa. Pienistä patukoista Da-Capo, Geisha ja Pätkis.
En ole mikään suklaahiiri, mutta Lidlin 46%.
Tässä säässä suklaa on vähän pehmeää.
Olet varmaan aikamoinen pullukka, kun syöt suklaata jokapäivä. Suklaan verotusta pitäisi nostaa kunnolla, sillä pullukka suklaa-addiktien terveydenhoito maksaa maltaita veronmaksajille. Suklaatuotteiden hinta kuuluisi olla ainakin nelinkertainen jos kaakaon poimijoille maksettaisiin reilusti. Suurinosa kaakaon poimijoista ei ole edes ikinä maistanut suklaata.
Ihan paras oli Lion-suklaapatukka joskus 80-luvulla. Ovat varmaan muuttaneet reseptiä.
Tumma suklaa. Ja ehdottomasti pitää vaihdella eri valmistajien suklaita. Mikään ei ole kauan "ylitse muiden", vaan nautinnon maksimointi tulee vaihtelusta.
Juhannukseen kuuluu After Eight.
Vierailija kirjoitti:
Oli ennen Fazerin sininen (kyllästyin belgialaisiin), mutta viime aikoina jäänyt Royalin punaiseen pahasti koukkuun. Siinä on siis päällä 80% maitosuklaata ja pohjalla 20% tummaa suklaata.
Maku on niin erikoinen ja hieno että sen syömiseen on tullut melkein fyysinen riippuvuus. Suosittelen ainakin kokeilemaan. Ostan nykyään 120g levyinä.
Paitsi että ei ole enää tummaa suklaata, yhtä ja samaa vaaleaa koko suklaa. Vihreätä Royalia ei ole aikoihin näkynyt missään. Ja eikös joskus ollut sinistäkin. Lila on hyvää myös, se rommirusina, mutta saako sitäkään enää?
Tämänhetkinen suosikkini kuitenkin on Royal, se punainen, kun ei muitakaan ole.
Ilmeisesti ei ole ketään muita suklaa-addikteja?