Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos on 2-tyypin diabetes, niin kannattaa ehkä ottaa vähän etikkaa korkeahiilarisen ruoan yhteydessä

Vierailija
21.05.2020 |

Etikka auttaa siinä, ettei insuliinitaso nouse liian korkeaksi. Etikkapohjainen salaattikastike esimerkiksi olisi aika hyvä juttu varmaan.

https://www.mpg.de/8952248/acetic-acid-insulin-secretion

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
21.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi vaihtoehto on jättää ne hiilarit vähemmälle.

Vierailija
2/3 |
21.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etikkahan on haitallista. "When a cell absorbs glucose, it produces acetic acid. This activates the FFA2 and FFA3 receptors and thus inhibits insulin production",

” The primary cause of type 2 diabetes was long held to be a reduced sensitivity of the body cells to insulin. In recent years, however, it has become clear that already in the early stages of type 2 diabetes insulin secretion is also impaired.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
21.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Etikkahan on haitallista. "When a cell absorbs glucose, it produces acetic acid. This activates the FFA2 and FFA3 receptors and thus inhibits insulin production",

” The primary cause of type 2 diabetes was long held to be a reduced sensitivity of the body cells to insulin. In recent years, however, it has become clear that already in the early stages of type 2 diabetes insulin secretion is also impaired.”

Ei ole haitallista. Et ymmärrä asiaa (tai englantia). Etikka ehkäisee hyperglykemiaa.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4438142/

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme yksi