Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitatteko pekonin pizzaan raakana vai paistettuna? T. Urpo kasvissyöjä

Vierailija
18.05.2020 |

Lupasin tehdä pizzaa tänään, enkä oikeasti tiedä laitetaanko pekoni siihen raakana vai esipaistettuna. Olen ollut vegetaristi 25 vuotta enkä ole koskaan tehnyt pekonipizzaa, muita kyllä :D Miehelle lupasin. Apua.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse esipaistaisin. Tosin olen itsekin ollut puolet elämästä kasvissyöjä...

Vierailija
2/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana. Sehän paistuu pizzan mukana uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tilanne on siis fifty-sixty kuten Nykänen sanois. Olen pattitilanteessa.

ap

Vierailija
4/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin laittaisin raakana. Jos pekonin paistaa ensin ja heittää kypsänä pizzan päälle, siitä tulee kyllä pizzaan liian rapeaa.

Vierailija
5/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos paistat sen etukäteen ja sitten vielä laita uuniin, niin se pekoni on pelkkää korppua sen jälkeen.

Vierailija
6/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli raakana. Asia vilpitön. En ollut varma kuinka kauan pekonia pitää paistaa uunissa notta on kypsää, siksi kysyin. Kiitoksia teille, myös mieheni puolesta vaikkei tiedäkään mun täältä apua kysyneen :)

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään järkeä paistettuna laittaa, se paistuu uunissa.

Vierailija
8/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos raakana, niin laittaisin juuston päälle, jotta rapsakoituu uunissa. Muuten jää sellaiseksi löysäksi täytteiden seassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikrota pekonia hieman n,30-60 sek ennen pitsaan laittoa. Kypsyy hieman ja osa rasvasta poistuu.

Vierailija
10/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikrota pekonia hieman n,30-60 sek ennen pitsaan laittoa. Kypsyy hieman ja osa rasvasta poistuu.

Mikropekonia. Yrjö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikrota pekonia hieman n,30-60 sek ennen pitsaan laittoa. Kypsyy hieman ja osa rasvasta poistuu.

Mikropekonia. Yrjö.

En ole edellinen kirjoittaja, mutta mikrossa saa erittåin rapeaa pekonia. Kannattaa kokeilla.

Vierailija
12/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikrota pekonia hieman n,30-60 sek ennen pitsaan laittoa. Kypsyy hieman ja osa rasvasta poistuu.

Mikropekonia. Yrjö.

Mikrossa talouspaperia molemmin puolin. Et erota lopputulosta. Helppo tapa kypsentää pekonia.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tein viikonloppuna niin, että esipaistoin hetken. En yhtä kauan kuin normaalisti.

Tuli täydellistä.

Vierailija
14/14 |
18.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin esipaistan pekonin. Se jää muuten niin riivatun rasvaiseksi ja löysäksi. Mutta ei sitä pidä korpuksi paistaa.

Ja hei, niitä pizzan täytteitä voi lisätä vähitellen paiston aikana. Ensin pelkkä pohja uunin pohjalle (pellillä toki) muutamaksi minuutiksi, sitten tomaattikastike ja juusto päälle ja keskitasoon vähäksi aikaa. Sitten täytteitä päälle sen mukaan kuin ne vaativat paistoaikaa.

Esipaistetulle pekonilla riittää kolme-neljä minuuttia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi viisi