Voiko tuoretta, ruukussa olevaa korianteria pakastaa?
Kommentit (12)
Voi. Leikkaat ja pistät pussiin.
Kannattaakin aina pakastaa ylijääneet yrtit, muuten kuivat ja menevät hukkaan.
Ilmoitin juuri ap:n mielisairaalamateriaaliksi. Jos oikeesti tuollaista kysyt, niin sinun täytyy joko ollat trolli tai aivovammainen yksilö.
Kotipakastaessa monet yrtit eivät hirveän hyvinä säily. Kannattaa pakastaa nesteessä, vaikka silputtuna veteen tai öljyyn jääkuutiorasioissa tai pusseissa. Olen tehnyt peston tapaista basilikasta pakasteeseen ja on helppo ottaa kuutio pastan kanssa ruuaksi.
Vierailija kirjoitti:
Voi. Leikkaat ja pistät pussiin.
Kannattaakin aina pakastaa ylijääneet yrtit, muuten kuivat ja menevät hukkaan.
Kiitos!
Korianteri ei kuulu meillä normimausteisiin.
Kaikki yrtit kun eivät tykkää pakastamisesta. Laitan pakkaseen siis! Kiitos! <3
ap
Pakasta nesteeseen. Mikä tahansa käy. Öljy, vesi, viini. Tai kuivaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi. Leikkaat ja pistät pussiin.
Kannattaakin aina pakastaa ylijääneet yrtit, muuten kuivat ja menevät hukkaan.Kiitos!
Korianteri ei kuulu meillä normimausteisiin.
Kaikki yrtit kun eivät tykkää pakastamisesta. Laitan pakkaseen siis! Kiitos! <3
ap
Mustaa soppaa saat ellet tee niinkuin neuvottiin, veteen tai oljyyn ja jaakuutiorasiaan.
Ei ole kuitenkaan tuoreen veroista.
Kaupan pakastealtaastakin saa korianteria. Eikä ole nesteessä, on irtonaista josta on helppoa ottaa tarvittava määrä ja loput takaisin pakkaseen.
No voi, mutta pakastetun korianterin maku ei todellakaan ole samanlainen kuin tuoreen, menettää maustaan suurimman osan.
En pakastaisi tuoreessa ruikussa olevaa korianteria.
Tottakai voi. Maku ja rakenne kärsii, mutta koska melläpäin ei todellakaan ole aina tuoretta korianteria kaupassa, pakastan sitä kesällä ja lisään purkkiin aina jämät ruukusta.
Kaikkia yrttejä voi. Säästän myös varret koska ne voi käyttää peston, chimichurtin tms valmistamiseen.
Ilman ruukkua tietenkin.