Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vinkkejä kakun koristeluun, kun pitää olla kaiketon?

Vierailija
05.05.2020 |

Pohja ei ole ongelma, sen osaan tehdä. Mutta mitä päälle, kun ei suklaata, ei soijaa, maitotuotteita, eikä hedelmiä, ei mantelia, ei mansikoita. Jotain sokerimassaa varmaan jää jäljelle, mutta mitä koristeeksi? Miten tekisi kivan koristelun kun kädentaitoja tehdä mitään hienoa sokerimassasta ei ole. Kun teen normaalisti, ilman rajotiteita, ripottelen päälle vain jotain karkkimuruja tai pähkinöitä, mutta nyt ei löydy sellaista, mikä kävisi kaikille.

Kommentit (31)

Vierailija
1/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurakermaa ja jotain muita marjoja kuin mansikoita?

Vierailija
2/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käykö kaurakerma? Kauravispiä on monella eri valmistajalla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurakermasta vaahto ja päälle esimerkiksi syötäviä kukkia kuten orvokkeja.

Täällä on kivoja vinkkejä

https://www.anninuunissa.fi/syotavat-kukat-kakkujen-koristelussa/

Vierailija
4/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tekisin hyytelösokerilla vadelmakuorrute

tai sokermassasta ihan mitä vaan

Vierailija
5/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai onnistuisiko nakukakku? Ei varsinaista kuorrutusta, ja koristeet voivat olla aika minimalistiset?

Vierailija
6/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

p.s. toi hyytelösokeri on tosi helppo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee semmone mikä näyttää ihan hampurilaiselta. Sokerimassalla ja väreillä.

Vierailija
8/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syötäviä kukkia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aidot kukat, orvokki, krassi, kehäkukat. Ei niitä tarvi kilokaupalla syödä, mutta koristeena voi.

Vierailija
10/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyytelöity vesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vadelma ja mustikka käy, mutta niitä ajattelin väliin hillona. Mustikka sotkee koristeena. Voisin kokeilla noita orvokkeja hyytelöä, kiitos, tai sitten sitä kaurakermaa, mutta en oikein osaa pursottaa, joten jotain kivaa koristetta päälle. Jospa niitä orvokkeja sitten.

Vierailija
12/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauravispit maistuu sellaisenaan tai sokeroituna aika tunkkaisilta, eli tavalliseen kermaan tottunut kyllä kaipaa siihen jotain maustamista. Kauravispipohjainen vadelmamousse voisi esimerkiksi toimia kakun täytteenä ja kuorrutteena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mustikka sopii kyllä hyytelösokerikiilteeseen, ei sotke, ja on tosi helppo tehdä

Vierailija
14/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kauravispit maistuu sellaisenaan tai sokeroituna aika tunkkaisilta, eli tavalliseen kermaan tottunut kyllä kaipaa siihen jotain maustamista. Kauravispipohjainen vadelmamousse voisi esimerkiksi toimia kakun täytteenä ja kuorrutteena.

Minusta ne taas maistuvat raikkaammalle kuin tavallinen kerma. Vieraatkin ovat sanoneet samaa. Ollaankin siirrytty siihen juhlissa, niin saadaan kaikille erikoisruokavalioille sopivat kakut kerralla.

Vierailija
16/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten olisi marenki? Italialainen ja sveitsiläinen marenki tehdään niin, että valkuaiset kypsyvät jo vatkausvaiheessa, joten siitä ei tarvitse huolehtia erikseen.

Vierailija
17/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten olisi marenki? Italialainen ja sveitsiläinen marenki tehdään niin, että valkuaiset kypsyvät jo vatkausvaiheessa, joten siitä ei tarvitse huolehtia erikseen.

https://www.k-ruoka.fi/artikkelit/nain-onnistut/nain-teet-sveitsilaisen…

https://www.iltalehti.fi/pippuri/a/201706022200181968

https://www.meillakotona.fi/reseptit/sitruunainen-marenkikakku

Ei tarvitse edes osata pursottaa.

Vierailija
18/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurakerma ja vaahtokarkit

Vierailija
19/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita päälle orvokinkukkia.

En tiedä onko krookuksen kukat syötäviä. Muistaakseni kasvi on sukua sahramille ja kukat kelpaa jänöjusseille.

Vierailija
20/31 |
05.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee muodikas 70-luvun nakukakku.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi kaksi