Miksi sitä huoneenlämmössä säilytettävää
maitoa kutsutaan? Miksi se säilyy lämpimässä?
Onneksi tätä voi kysyä anonyymina 😁
Kommentit (7)
Esim. Valio Hyla maito säilyy huoneenlämmössä avaamattomana, johtuu siitä käsittelystä mikä sille maidolle tehdään (Ilmeisesti joku kuumennus tms?)
Vierailija kirjoitti:
Esim. Valio Hyla maito säilyy huoneenlämmössä avaamattomana, johtuu siitä käsittelystä mikä sille maidolle tehdään (Ilmeisesti joku kuumennus tms?)
Tällaisille tuotteille ei ole siis virallista termiä? 🤔
Aikoinaan se oli iskukuumennettu maito, joka säilyi lämpimässä. Bakteeritoiminta lopetettiin kuumentamalla. Nykyisin löytyy vaikka kuinka monta maitoa tai maidon kaltaista tuotetta, jotka säilyy avaamattomana huoneenlämmössä.
Vierailija kirjoitti:
UHT-maito
Kiitos! ❤️
Meillä on kans töissä jotain hyla maitoa joka on pakattu ilmatiiviiseen tölkkiin, en tiennyt että sellaisiakin on.
Sekin menee tosin huonoksi parissa päivässä avaamisen jälkeen.
Up