Suosikkitäytteesi itsetehtyyn pitsaan?
Eli kun teet itse pitsaa, mitä laitat täytteeksi?
Ja teetkö ohuella vai paksulla pohjalla?
Kommentit (25)
tonnikala, katkarapu, paprika, feta
Ohut. Kinkku. Pekoni. Salami/Chorizo. Sinihome. Kapris. Valkosipuli. Triplajuusto.
M
Pilkon saksilla metwursti suikaleita kyytiin
Paksu. Jauheliha, feta, ananas, herkkusieni, paprika.
Kana, kananmuna, feta, sinihomejuusto, pekoni, herkkusieni
Kanaa nykyään useimmiten ja lisäksi vaihtelevia kuten paprikaa ym.
Tortilla pohja, jliha, pekoni, tomaatti, sipuli, aurajyystö, jyystö. Noilla mennään.
Kapris ja mozzarella, toisinaan auinkokuivattu tomaatti. Ohuehko pohja.
Suosikkini kyllä olisi jauheliha, ja homejuustokin maistuisi.
En vaan ole kotona ollessani ostanut jauhelihaa vuosikymmeniin. Teen pitsaa kun päähän pälkähtää ja sattuu juustoa olemaan, joten täytteenä on usein herkkusieniä tai tonnikalaa, ne kun säilyvät kaapissa pitkään.
Teen vaihtelevasti ohuella ja paksulla pohjalla.
Aika usein teen yhden mukautetun margheritan (tomaattikastike, basilika, mozzarella) jota viritän myös toisella, maukkaammalla juustolla.
Tonnikala on toinen suosikki. (tomaattikastike, tonnikala, juustoraaste).
Kun jaksan tehdä pohjan itse, panostan pitkään nostatusaaikaan (vähän kuivahiivaa, parikin vuorokautta jääkaapissa nostamista).
Vierailija kirjoitti:
Ohut pohja, serrano, aurinkokuivattu tomaatti ja mozzarella (joskus punasipulia lisäksi), paistamisen jälkeen vielä basilikaa.
Serranokin pitäisi laittaa paistamisen jälkeen. Lisäksi rucolaa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ohut pohja, serrano, aurinkokuivattu tomaatti ja mozzarella (joskus punasipulia lisäksi), paistamisen jälkeen vielä basilikaa.
Serranokin pitäisi laittaa paistamisen jälkeen. Lisäksi rucolaa
Jaa, no minusta se paistunut serrano on parempaa, ja basilika. En oikeastaan pidä rucolan mausta.
Maksalaatikko. Ihan oikeasti hyvää, sopii myös lihapiirakan ja tortillan täytteeksi.
Aika harvoin tulee syötyä pizzaa ehkä kerran vuodessa, mutta herkullisena muistona on jäänyt "pizza", jossa oli omatekemää rosmariiniöljyä tomaattikastikkeen tilalla, lisäksi punasipulirenkaita, valkosipulia, paprikarenkaita ja juustoa.
Ohut pohja, serrano, aurinkokuivattu tomaatti ja mozzarella (joskus punasipulia lisäksi), paistamisen jälkeen vielä basilikaa.