Tykkääkö joku ihan oikeasti banaaneista?
Ihan kauheaa mömmöä keltaisena patukkana. Kuka hullu noita syö?
Kommentit (49)
Kyllä, kunhan ne ovat kypsiä. Nykyisin suuri osa suomalaisista näyttää syövän banaanit raakoina, jolloin ne maistuvat kitkeriltä.
Tykkään, mutta ainoastaan kun on vielä vähän vihertävä. Ruskeapilkkuisena on kamalaa.
Apinatkin syövät niistä yleensä vain kuoret.
Sopivasti muhineena oikein hyviä. Raakoina yök.
Banaanien laadussa ja mauissa on todella suuria eroja, ihan kuten vaikka appelsiineissa. On ihan mauttomia ja joskus todella maukkaita.
Käytän banaania lasten puuron lisäkkeenä, smoothien yhtenä raaka-aineena ja luonnonjogurtin kanssa paloina. Sehän on edullinen, hyvä välipala ja eväs, josta saa helpolla terveellistä energiaa.
Vierailija kirjoitti:
Tykkään, mutta ainoastaan kun on vielä vähän vihertävä. Ruskeapilkkuisena on kamalaa.
Eeei vihreinä! Silloin ne ovat raakoja. Mitä tummemmaksi antaa niiden mennä, sitä kypsemmäksi ja makeammaksi ne banaanit menevät. Täydellisiä smoothieisiin ja leipomiseen, kun ovat oikein kunnolla ruskehtuneet kuoriltaan (mutta ei liikaa sisältä).
tykkääkö joku ihan oikeasti jostain kaviaarista?? aivan kauheeta .
??
Banaanit ovat kyllä pahimman makuisia hedelmiä.
Halvat kumibanaanit ei ole mitään, niitä joita ei meinaa saada sormin auki kun painuvat vaan mössöksi kuoren alla. Chiquitat parhaita ja napsahtaa auki helposti.
Sopivan kypsinä, eli että kuoressa on reilusti ruskeita pilkkuja, niin kyllä. Antavat myös nopeasti energiaa. Sen sijaan kovat ja varsinkin vihertävät banaanit ovat kitkeriä, hyi saakeli. Raakoja. Kunnolla kypsät ovat parhaita ja luulen että monen banaanivihan juonta juurensa tähän perisuomalaiseen virheeseen syödä baananit liian raakoina.
Se musta keskus ällöttää, tulee ihan mieleen hämähäkki :(
Vierailija kirjoitti:
Sopivan kypsinä, eli että kuoressa on reilusti ruskeita pilkkuja, niin kyllä. Antavat myös nopeasti energiaa. Sen sijaan kovat ja varsinkin vihertävät banaanit ovat kitkeriä, hyi saakeli. Raakoja. Kunnolla kypsät ovat parhaita ja luulen että monen banaanivihan juonta juurensa tähän perisuomalaiseen virheeseen syödä baananit liian raakoina.
Just parhaita pikkasen vihertävinä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sopivan kypsinä, eli että kuoressa on reilusti ruskeita pilkkuja, niin kyllä. Antavat myös nopeasti energiaa. Sen sijaan kovat ja varsinkin vihertävät banaanit ovat kitkeriä, hyi saakeli. Raakoja. Kunnolla kypsät ovat parhaita ja luulen että monen banaanivihan juonta juurensa tähän perisuomalaiseen virheeseen syödä baananit liian raakoina.
Just parhaita pikkasen vihertävinä.
On tutkitusti todistettu, että kypsä ruskeapilkkuinen pehmeähkö KYPSÄ banaani on ravinto- ja vitamiiniarvoiltaan paras.
Pidän mausta mutten enää syö koska yhden banaanin syömistä seuraa jostain syystä viiden päivän ummetus.
Liityn raakojen banaanien syöjien joukkoon. Banaanin pitää olla vaaleankeltainen tai vähän vihertävä ja jääkaappikylmä. Kypsät on liian makeita.
Joo, jos se on täsmälleen oikean kypsä. Ei saa olla yhtään pilkkuja, mutta ei yhtään vihreääkään. Ylikypsä pahaa, raaka, pahaa. Ei se kyllä paras hedelmä ole ja se haisee pahalle. On vain helppo esim. evääksi ja täyttävä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sopivan kypsinä, eli että kuoressa on reilusti ruskeita pilkkuja, niin kyllä. Antavat myös nopeasti energiaa. Sen sijaan kovat ja varsinkin vihertävät banaanit ovat kitkeriä, hyi saakeli. Raakoja. Kunnolla kypsät ovat parhaita ja luulen että monen banaanivihan juonta juurensa tähän perisuomalaiseen virheeseen syödä baananit liian raakoina.
Just parhaita pikkasen vihertävinä.
On tutkitusti todistettu, että kypsä ruskeapilkkuinen pehmeähkö KYPSÄ banaani on ravinto- ja vitamiiniarvoiltaan paras.
Ei kiinnosta, maku ratkaisee.
Juu 🙋🏼♀️ vai meinaatko että kaupat ihan koristeeksi niitä sinne hommaa...