Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaalilaatikko: voisiko käyttää siirapin tilalla fariinisokeria?

Vierailija
04.04.2020 |

Eli kysymys otsikossa. Kaalilaatikkoa ja puolukkahilloa tekee mieli, äidin tekemänä ihanaa kotiruokaa. Hyvin maustettu jauheliha, kuohukerma ja pieni makeus siirapista tekee ruuasta taivaallisen. Voisiko se siirapin pehmeä makeus tulla myös fariinisokerista? Mitäs palstan emännät sanoo?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
04.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa sokeria. Mutta oikeasti sokerin voi jättää poiskin. Uudelleen lämmitettynä lastako maistuu vielä paremmalta kuin heti syötynä. Tee iso satsi ja pakasta osa. Keitä kaali ensin. Ja silppua pieneksi.

Vierailija
2/3 |
04.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hauduta kaalia kunnolla niin makeutta tulee hyvin ilman lisättyä sokeriakin. Fariinisokerista tulee saman tyyppinen maku kuin siirapista, joten sillä voi korvata siirapin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
04.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos jo vastanneille. Ei kun keittiöön ja hommiin 💛