Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nyt kun ei päästä Alpeille pääsiäisenä, niin haluaisin tehdä yhtä ruokaa, jota syötiin siellä vuosi sitten. Auttakaa juuston etsimisessä!

Vierailija
27.03.2020 |

Syötiin ravintolassa sellaista juustokiekkoa, joka oli kiedottu pekoniin. Juusto ei siis sulanut, vaikka pekoni oli ympäriltä käristetty.

Mikä juusto tämä voi olla?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raclette?

Vierailija
2/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä maan Alpeista puhut? Jokaisella alppimaalla on omat juustonsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Brie?

Vierailija
4/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valio Arkijuusto

Vierailija
5/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minkä maan Alpeista puhut? Jokaisella alppimaalla on omat juustonsa.

Ranskassa oltiin. Haute-Savoien alueella.

ap

Vierailija
6/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Brie?

Sen tiedän, että brie se ei ainakaan ollut.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raejuusto

Vierailija
8/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Raclette?

No eikös tämä nyt nimenomaan sula, kun sitä käytetään ihan dippaamiseenkin?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Raclette?

Raclette on juuri sulava juusto. Vähärasvaiset juustot eivät sula paljon, mutta ap:n kannattaisi ensin laittaa minkä maan juustoista puhumme ja vähän enemmän tietoa, kuten väri tai tarkempi muoto. Eli oliko se leikattu vai valmiin mallinen kiekko?

Vierailija
10/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reblochon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minkä maan Alpeista puhut? Jokaisella alppimaalla on omat juustonsa.

Ranskassa oltiin. Haute-Savoien alueella.

ap

Tome des Bauges näyttää olevan heidän seutunsa juustoja. Emmental de Savoie myös. Pientä vai suurta reikää?

Vierailija
12/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

LP kirjoitti:

Reblochon

Tämä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

YouTubessa on video noista juustoista. En linkkaa ettei ketju poistu, mutta etsi Les fromage de la haute savoie. Olisiko joku noista?

Vierailija
14/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veikkaan Tommea. Täällä kyllä kaikki juustot ja laardit ovat paikallista perinneruokaa, että vaihtoehtoja on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuvaile vähän millainen juusto. Kova vai pehmeä? Mieto vai voimakas? Millainen väri? 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi kaksi