Mitä ruokaa voisi tehdä kebablihalastuista?
Pakastimessa olisi kilon säkki, mihin muualle voisi myös käyttää kuin kebabiin tai esim. ranskalaisten kanssa? Sopisiko jauhelihan tapaan vaikka täytettyihin paprikoihin tms? Löytyy naudanlihaa ja kanaversiokin.
Kommentit (19)
Vierailija kirjoitti:
Heität pääälle turkkilaista jugurttia niiin eikös se ole siinä.
Vähän valkosipulia lisäääksi.
Keitä pastaa, laita sekaan tomaattikastiketta ja niitä kebablastuja.
Tai tuliskohan vaikka hyvä lasagne?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Heität pääälle turkkilaista jugurttia niiin eikös se ole siinä.
Vähän valkosipulia lisäääksi.
Kebbabbikastikkkeita saa kaupasta valmiina.
Itse olen tehnyt kiusausta, ja myös calzone-pitsaa. Tein pellin kokoisen pitsataikinan, jonne laitoin tomaattikastiketta, sipulia ja reilusti kebablihaa, lopuksi mozzarellajuustoa, sitten paketti kiinni ja uuniin. Oli paras itse tekemäni pitsa ikinä.
Katso minkä tahansa kebabravintolan menu.
Mistä sä semmoisen kilon säkin oot saanut? Meidän kaupoissa on vaan semmoisia pikku pusseja ja maksaa melkein vitosen
Pitaleivän sisään lastuja ja sellaista salaattisotkua, missä on majoneesia, punakaalia ja salaattia. Voi terästää yrteillä, fetalla jne.
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/vonerpita
Tällä reseptillä oon tehnyt. :)
Ajattele miten käyttäisit esim. kanasuikaleita. Käytä samalla tavalla.
Vierailija kirjoitti:
Mistä sä semmoisen kilon säkin oot saanut? Meidän kaupoissa on vaan semmoisia pikku pusseja ja maksaa melkein vitosen
Lidlissä oli Görania tarjouksessa muistaakseni tammikuussa. Ja ne kanalastut joskus joulun alla. Molempia taisi olla kilon säkit tai ehkä sitä kanaa vähemmän. Se haisi kyllä tosi voimakkaasti valkosipulille!
Onko lidlin kebablastut hyvänmakuisia vaiko täysin mauttomia?
Vierailija kirjoitti:
Mistä sä semmoisen kilon säkin oot saanut? Meidän kaupoissa on vaan semmoisia pikku pusseja ja maksaa melkein vitosen
Citymarketissa ja Lidlissä oli äskettäin 8 eurolla.
Vierailija kirjoitti:
Onko lidlin kebablastut hyvänmakuisia vaiko täysin mauttomia?
Kyllä noi ihan se Göranin merkkituote on. Ihan ok nyt eineeksi, ei kauheasti odottanutkaan. Olen tosta säkistä siis kerran 2 hlölle paistanut lastuja, uunissa ja syötiin ranskalaisten ja kebabkastikkeen kanssa. Mutta jotain muuta ruokaa ehkä kokeilisin ennemmin.
Tee kebablihakastiketta. Se on koulun suosikkiruokia täällä päin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko lidlin kebablastut hyvänmakuisia vaiko täysin mauttomia?
Kyllä noi ihan se Göranin merkkituote on. Ihan ok nyt eineeksi, ei kauheasti odottanutkaan. Olen tosta säkistä siis kerran 2 hlölle paistanut lastuja, uunissa ja syötiin ranskalaisten ja kebabkastikkeen kanssa. Mutta jotain muuta ruokaa ehkä kokeilisin ennemmin.
Lidlissä on jatkuvassa valikoimassa niiden omalla merkillä kebablastuja "Beef kebab"-nimellä pahvipakkauksessa pakasteena. Noita Göraneita on ollut erinä myynnissä muutaman kerran.
Mitkä kaupan kebablastut parhaita? Haluan kokeilla heti!
Heitä ne pannuun sipulin ja vihannesten kanssa. Sit maustat mieles mukaan ja lopuksi kaadat muutaman vatkatun munan päälle ja kääntelet kunnes muna on rapsakkaa.
Heität pääälle turkkilaista jugurttia niiin eikös se ole siinä.