Suosittele hyvää pastakastikkeeseen käyvää punaviiniä
Vai tuleeko siihen oikeaoppisesti viiniä laisinkaan?
Kommentit (10)
Carillo tai Valdemar. Gambina on jo liian hienostunutta siihen hommaan.
Vierailija kirjoitti:
Ei pastakastikkeeseen punaviiniä tungeta. Se punaviini juodaan pastan kaverina ruokajuomana.
Ja mikä tahansa litku on hyvää. Viininlipittäjien täytyy aina mainita se yksi lasi hyvää punaviiniä, vaikka ryyppäisi plonkkia tonkasta niin ettei hanaa ehdi sulkea.
Katso että hinta on yli 15€, avaa korkki kaada loraus jauhelihan sekaan ja juo loput. Pastakastike maistuu taatusti hyvältä.
Kännissä kaikki maistuu samalta ja oksentaessasi et halua edes maistella
Jos olet ragua tekemässä, niin siihen voi laittaa mitä vain puna- tai valkoviiniä. Ei sitä varten kannata erityistä pulloa hankkia.
Itse asiassa jopa tippa etikkaa ja sokeria ajaa saman asian.
Itse käytän kastikkeisiin ja muuhun ruoanlaittoon alkoholitonta punaviiniä. Natureo on mielestäni hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Itse käytän kastikkeisiin ja muuhun ruoanlaittoon alkoholitonta punaviiniä. Natureo on mielestäni hyvää.
Toimii sekin, mutta ei ilahduta ihmisen sydäntä ruokajuomana.
Valkoviineistä käy mikä vain, mitä raaskii lutrata. Ruoanlaitossa monesti helpompi kuin punkku. Osta pari pulloa punkkua ja laatikollinen kohtuullista valkoviiniä, ja mukava karanteeni on taattu. Risottokin tykkää valkkarista :)
Ruuanlaitossa käytetään ne halvimmat viinit ja laadukkaammat juodaan lasista. Valkoviiniä kyllä suosittelen, antaa paremman maun. Sitä käytetään 1-2 dl kastikkeeseen.
Ruokaan ei jää alkoholia koska se kiehuu pois.
Ei pastakastikkeeseen punaviiniä tungeta. Se punaviini juodaan pastan kaverina ruokajuomana.