Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten syöt appelsiinin, jonka kuoret eivät suosiolla irtoa?

Vierailija
04.03.2020 |

Ostin hyviä ja mehukkaita appelsiineja, mutta kuoret ovat todella tiukassa. Miten syötte tällaiset?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fileroin.

Vierailija
2/8 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaan paloiksi ja syön kuin vesimeloonia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan kuorineen syön jos en kerran irti saa.

Vierailija
4/8 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuo sitkeäkuoriset eivät yleensä ole mitään mehukkaita appelsiineja. Kuivia känttyjä yleensä.

Vierailija
5/8 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä syön appelsiinin aina niin, että kuorin veitsellä hedelmälihaa myöten sekä myös "fileoin" viipaleet irti siitä kalvosta. Syön siis pelkän hedelmälihan.

Vierailija
6/8 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halkaisen ja puristan mehuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse haudutan pimp sassa appelsiinia noin 12h ja kas, kuori irtoaa helposti!

N55

Vierailija
8/8 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyörittelen aplarit aina pöytää vasten, niin kuori irtoaa aina.