Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miten syöt appelsiinin, jonka kuoret eivät suosiolla irtoa?
04.03.2020 |
Ostin hyviä ja mehukkaita appelsiineja, mutta kuoret ovat todella tiukassa. Miten syötte tällaiset?
Kommentit (8)
Leikkaan paloiksi ja syön kuin vesimeloonia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ihan kuorineen syön jos en kerran irti saa.
Nuo sitkeäkuoriset eivät yleensä ole mitään mehukkaita appelsiineja. Kuivia känttyjä yleensä.
Minä syön appelsiinin aina niin, että kuorin veitsellä hedelmälihaa myöten sekä myös "fileoin" viipaleet irti siitä kalvosta. Syön siis pelkän hedelmälihan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Itse haudutan pimp sassa appelsiinia noin 12h ja kas, kuori irtoaa helposti!
N55
Pyörittelen aplarit aina pöytää vasten, niin kuori irtoaa aina.
Alue: Aihe vapaa
Fileroin.