Uskaltaako Espanjantomaatteja ja muita ulkomailta tuotuja vihanneksia vielä syödä?
Sieltähän niitä tuodaan missä korona jyllää ja hygienia on mitä on.
Kommentit (12)
Joo, valkosipulia kiinasta, paprikat, tomaatit ja parsakaalit tms. Espanjasta joka käyttää orjatyövoimaa joka kyhää hökkelinsä kaatopaikoille jätteistä, ja pesumahdollisuus on luultavasti se kasteluvesi.
En osta edes normaalioloissa mielelläni.
Ajattelin ruveta idättämään niin saan tuoretta ja puhdasta kasvista.
Wikipedian mukaan
Idätettäväksi sopivat muun muassa:
sinimailanen eli alfalfa
linssit (ei halkaistut)
mungpavut
soijapavut
vehnän ja rukiin jyvät
sarviapilan siemenet
auringonkukan siemenet (mielellään kuorimattomat)
hampun siemenet
S-maketista löysin kokonaisia linssejä ja tattaria. Mistä näitä muita voisi etsiä Tampereella?
Sulla puuttui herneenversot ja krassi, eikö nuo idätettävät syödä aika pieninä ituina?
Italian spagettiviljelmillä on kuulemma havaittu koronaa. Minä syön vain kotimaisia banaaneja ja juon vain suomalaista kahvia kotivarasta.
Minulla on kaapissa vanhoja pikkukiinalaisia, voinko saada niistä tartunnan?
Välttelisin myös fiatilla matkustamista.
No ei näillä vastauksilla kyllä mitään pandemiaa kukisteta.
Ei kukisteta mitään tietenkään, ihme että vastaukset ovat tällaisia. Tämähän on juuri hyvä aika laittaa jotain versoja kasvamaan, tai esikasvattaa kesäksi. Itselläkin on yhtä ja toista suunnitelmissa, ja on ollut jo ennen koronaa.
Itse pesin tomaatit fairylla tänään.😊
Vierailija kirjoitti:
Itse pesin tomaatit fairylla tänään.😊
Kai varmistit valmistusmaan Fairypullosta?
Pitsaa kannattaa myös välttää, sehän on italialaista ruokaa.