Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Ravintola alan ihmiset
Mietin
24.02.2020 |
Onko helppo keissi,50 asiakasta,aamupalana puuro,juomat,leikkeleet,(leipien leipomiset jne.)ja niiden tarjoilu,lisääminen ja siihen lopputiskit kahvikupit juomalasit,aterimet,tarjottimet,lautaset,leipälautaset ja kaikki muu.
Selviääkö yksin?onko kellään työpaikalla yksin näitä vuoroja?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Jos etukäteen laitat kaiken valmiiksi, ja kaikki on asiakkaiden itse noudettava buffasta eli ei mitään pöytiin tarjoilua, niin tuohan menee varsin helposti. Pari tuntia jos varaat valmisteluaikaa ennen aamiaisen alkua, niin hyvin riittää, ja ehkä tunnin verran siivoamiseen ja tiskiin aterian jälkeen.
Sitten riippuu enää lähinnä siitä, mikä on buffan kapasiteetti, eli kuinka usein joudut sitä täyttämään, ja vastaavasti salin puolen kapasiteetti eli joudutko koko ajan tyhjentämään pöytiä jotta uudet asiakkaat pääsevät ruokailemaan. Mutta 50 asiakasta nyt on niin pieni määrä, ettei luulisi tuottavan suurempia ongelmia.