Mikä on ollut parhaimman makuinen punalapputuote jonka olet syönyt?
Minä tykkäsin yli kaiken marinoiduista broiskusuikuista, jotka raikastin pakastimessa ja kruunasin sipulinmakuisella kaurakermalla, lihaliemikuutiolla ja aromisuolalla.
Kommentit (11)
Ostan usein lihoja -60%, esim. joku Tennessee-pihvi. Sen kun nopeasti ruskistaa ja lisää pataan paistetun pekonin kanssa, lisäksi omia salaisia ainesosia kuten timjamia, ja kypsentää ihan nyhdöksi asti, se on parasta.
Haista sinä raikastaja provoinesi pitkä sanonko mikä. Sun ei ole pakko ostaa, jätä meille köyhille vaan ne tuotteet, niitä ei kovin paljoa ole, joten ollaan ihan tyytyväisiä kun jotain saadaan.
Valkohomejuustot ovat usein parhaimmillaan siinä vaiheessa, kun ne punalaputetaan.
Ostin lehtipihvit -60% alesta, oli kyllä hyviä kun pannulla paistoin.
Hyvää lihakeittoa tein alelappukeittolihasta. Lihalientä tuli samalla tehtyä pakkaseen.
Savulohi. Teen keittoa siitä. Ja Snellmannin pippuri-yrtti(?)-possunkyljykset.
Porkkanakakku. Usein tollaset vaan paranee vähän vanhetessaan.
Tyttiksen menkkarätti. Laitoin siihen savu-Tabascoa ja hyvää oli - OMNOMNOMNOM-NOM!
Naudan lihaa josta tein pippuripihvejä. Enää en muista mikä osa nautaa.
Hyvin marinoimani luomunaudan sisäpaisti, jonka paistoin medium miinus -pihveiksi ja pistelin menemään :)
N41