Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten valmistaisin ahvenfileet niin, että ne maistuisivat salaatin kanssa?

Vierailija
18.02.2020 |

Mulla on jääkaapissa ahvenfileitä, joista voisin tänään valmistaa salaatin kanssa – tein nimittäin eilen valkosipulimajoneesia, joka kävisi salaatin kastikkeeksi. Yleensä teen ahvenista keittoa tai paistan ne ruisjauhossa leivitettynä tai sellaisenaan. Olisiko jollain vinkata jotain paremmin salaatin kanssa sopivaa tapaa, tai kenties mausteyhdistelmää paistetuille ahvenille (yleensä laitan vain suolaa ja pippuria ja lautaselle sitten sitruunaa)?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
18.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä tuo ruisjauhossa leivitys on ihan paras tapa.

Vierailija
2/4 |
18.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä tuo ruisjauhossa leivitys on ihan paras tapa.

Mä ajattelen, että ahven on niin miedon makuinen kala, että jos syö salaatin kanssa leivitettynä, niin makuelämys jää aika valjuksi, siis ahven ei maistu salaattiin verrattuna miltään.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
18.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska ahven on se pääruoka, kannattaa miettiä salaatti, joka sopii ahvenen kanssa.

Nyt sulla on valkosipulimajoneesi, ja se peittää kyllä ahvenen maun.

Laittaisin kevyemmän salaatinkastikkeen.

Muuten paistaminen pannulla, voi+ tilkka kermaa

Vierailija
4/4 |
18.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoituksena on nyt kuluttaa tuota majoneesia pois (eli tehdä ruokaa niistä aineksista, joita jääkaapissa on), siitä ajatus salaattiin eikä esim. perunamuusiin tai vastaavaan lisukkeeseen!

Ap