Raaka jauhelliha
Onko ihan tosi juttu että tar-tar pihvi tehdään raaasta jauhellihasta? Ties minkä pöpön siitä saa.
Kommentit (13)
Oletpa melko tietämätön. Ensinnäkin sitä ei tehdä jauhelihasta, vaan jauhetusta lihasta. Ja kyllä, naudanlihaa voi syödä raakana.
Suomessa on turvallista, mutta paistettu sulaa paremmin.
tuoreesta naudastahan sitä tehdään, ei pöpöjä.
Vierailija kirjoitti:
Oletpa melko tietämätön. Ensinnäkin sitä ei tehdä jauhelihasta, vaan jauhetusta lihasta. Ja kyllä, naudanlihaa voi syödä raakana.
Suositus on tietty tehdä koko lihasta veitsellä silputen, mutta naudan jauhelihakin käy.
Toinen juttu on sitten kuka tommoisia syö. Kaiken kruunaa vielä raaka kananmuna. Hyi ällötys
Vierailija kirjoitti:
Toinen juttu on sitten kuka tommoisia syö. Kaiken kruunaa vielä raaka kananmuna. Hyi ällötys
Raaka kala vasta oksettaaa onkin. Ja vaikka mäti. Ja hanhenmaksa ja vuohenjuusto.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toinen juttu on sitten kuka tommoisia syö. Kaiken kruunaa vielä raaka kananmuna. Hyi ällötys
Raaka kala vasta oksettaaa onkin. Ja vaikka mäti. Ja hanhenmaksa ja vuohenjuusto.
Ja osterit ja simpukat.
jos ällöttää niin ei tarvitse syödä.
En minäkään valita kaalikeitosta vaikken sitä lapsuuden jälkeen söisi edes aseella uhaten.
Vierailija kirjoitti:
jos ällöttää niin ei tarvitse syödä.
En minäkään valita kaalikeitosta vaikken sitä lapsuuden jälkeen söisi edes aseella uhaten.
Kaalikeitton on kuin anaaliseksi. Jos on lapsena pakotettu ei siitä aikuisena tykkää.
Nam, tartar-pihvi. :) Kyllä maistuisi, en ole varmaan ainakaan vuoteen syönyt. Muistan vielä missä söin viimeeksi, Göteborgissa on sellainen kunnollinen vanhanajan perusruotsalainen ravintola, Kometen. Oli hyvää.
Nautaa voi syödä raakana.