Suosikkivoileipäsi?
Millaisen voileivän teet, kun haluat oikein herkutella?
Kommentit (20)
Ruisleipää, sinappia, kinkkua, juustoa ja paprikaa. Ei varsinaisesti erityinen herkkuleipä vaan joka aamu syön tällaisen.
Vaalea laadukas leipä ilman reunoja, hyvää majoa, rapeaa salaattia, katkarapuja, sitruunaa, pippuria, oliiviöljyä, parmesaania, tomaattisalsaa.
Ruisleipä, graavisiikaa, salaattia, tomaattia, kurkkua, keitetty muna.
Ruisleipää, banaania ja mätitahnaa <3 Päälle suolakiteitä <3
Ohut näkkileipää, päälle siankieli ja smetanaa, pippuria.
Real-leipäsiivu, avokado haarukalla muussattuna, Himalajan suolaa avokadon päälle, katkarapuja, sitruunatiraus, oliiviöljytujaus, Tabascotujaus, ruohosipuli, tilli, ja koko leipä hetkeksi kuumaan uuniin, kannattaa tehdä kerralla pellillinen.
Paahtoleipä ilman reunoja, tomaattipyree, mozzarella, pesto, pinjansiemeniä sellaisenaan, kapriksia, oliiviöljyä, toinen leipä päälle, ja toasteriin. Aijjaij!
Puolikuiva ohut ruisleipä, kasvimargariini, kananmuna ja amerikan herkkukurkkuviipaleet, kuppi kahvia lisänä. Tötä parempaa sunnuntain aloitusta en tiedä.
Graavilohta, leivälle se yks ja sama mitä.
Jälkiuunileipä tai ohut herkku ruisleipä, päälle oivariinia, avokadoa, vähän suolaa ja chiliä.
Jo 11 kommenttia eikä kukaan ole kirjoittanut "en syö leipää". Ihmeiden aika ei ole ohi av:llakaan!
Sitten vastaus kysymykseen: ruisleipä, jonka päällä juustoa, metwurstia ja kurkkua. Tuossa järjestyksessä.
Ennen muinoin oli juhlissa usein voileipiä tarjolla. Silli-muna -leipiä ja ehkä toisena kinkkuleipiä. Tuon tavan soisi yleistyvän uudelleen. Hyvä tarjottava.
Pätkä rapeakuorista tuoretta patonkia, runsaasti briejuustoa, paprikaa. Jos kaapissa on niin pari salaatinlehteä vielä päälle.
Ruisleipä, voita ja graavilohta.
Ranskanleipäviipale oikein tuore ja pehmeä, juustoa ja kurkkua päälle. Jokaisella on oma käsityksensä herkkuleivästä - yleensä syön vain ruisleipää, joka ennättää hieman kuivahtaa.
Rapsakka kaurapatonki täytteenä juustoa,kurkkua ja paprikaa. t nirso
Ruisleipää pikkasen sipastaan voita sitten reilusti juustoa. Mikrotetaan niin, että juusto sulaa oikein kunnolla ja sitten nautitaan rasva suupielistä valuen.
- Paahdettu leipä (lähes leipä kuin leipä käy), jonka päällä on muussattua avokadoa ja juustoa (en osta usein avokadoja, koska ne eivät ole kauhean ympäristöystävällisiä, mutta aina välillä ostan)
- Maalahden limppua, jonka päällä on sitruunamehulla maustettua kylmäsavulohta tai smetanaa, punasipulisilppua ja mätiä tai caviartia
- Muna-anjovisleipä
- Ruisleipä, jonka päällä on kananmunanviipaleita ja suolakurkkua, nautitaan Sinisen II-oluen kanssa
Indian omelette bread tai Indian omelette sandwich nimillä kulkeva on paras voileipä, jota olen synnyt.
https://www.indianhealthyrecipes.com/bread-omelet-sandwich-recipe/
En vain osaa sitä vielä itse tehdä hyvin. Asuin kauan sitten maassa, jossa työpaikan kahvilan intialainen kokki teki uskomattoman hyviä. Kupillinen kuumaa teetä ja pari noita voileipiä kun toimistossa oli vielä aamulla koleaa sai hyvän työvireen alkuun.
Harmi, ettei noita saa suomalaisista kahviloista. Olisivat varmasti suosittuja.
Ruisleipää, smetanaa, kirjolohenmätiä, ruohosipulia ja mustapippuria.