IL: Kolme Suomen suosituinta irtokarkkia on palmuöljysuklaita
Kolmen kärki irtokarkeissa on:
1. Susupala
2. Ahaa Suklaacrisp
3. Mini Pätkis
Näyttää palmuöljy olevan kovasti suomalaisten makuun.
Kommentit (17)
Onkohan palmuöljy yhtä suosittua muualla maailmassa?
Tottakai!
Suomalaisille riittää että saa paljon ja halpaa.
Kunhan jotain makeaa saa suuhunsa tungettavaksi niin kelpaa.
Suurin osa ostaa vanhasta tottumuksesta eikä ole palmuöljystä suunnilleen kuullutkaan. Firmojen tarvitsee muutenkin sinnitellä enää muutama vuosi niin nuoret eivät enää muista suklaan tuon paremmalta ikinä maistuneenkaan. Näinhän on jo monen suklaan kohdalla varmasti käynytkin.
Eihän noi edes maistu miltään. Oikeastaan fazerin suklaat ei maistu millekään enää, tai kaikki maistuu samalle. Tai minkään muunkaan isomman firman suklaat.
Hyi helv*tti. Nuo kaikki on mennyt paskàn uudiamakunsa vuoksi ajat sitten boikottiin.
Vierailija kirjoitti:
Hyi helv*tti. Nuo kaikki on mennyt paskàn uudiamakunsa vuoksi ajat sitten boikottiin.
On se kumma kun kaikki sanoo noin mutta tilastot kertovat jotain muuta
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyi helv*tti. Nuo kaikki on mennyt paskàn uudiamakunsa vuoksi ajat sitten boikottiin.
On se kumma kun kaikki sanoo noin mutta tilastot kertovat jotain muuta
Ketkä "kaikki"?
Iso osa kansasta on niin vájakkeja että hädin tuskin pystyvät luettavia lauseita kirjoittamaan, tuskin heidän mielipiteitään mistään luet. Kauhovat mielihyvin kerralla ostoskoriin kilon palmupaskaa kun on halpaa ja saa poonuksia.
Ei tavallista kansaa ole missään päin maailmaa ikinä kiinnostanut laatu missään asiassa, eikä siihen usein ole ollut varaakaan. Oli kyseessä ruoka, sisustus, lomailu, ravintoloissa käynti tai mikä tahansa muu asia.
Turha tehdä tästä "Suomi-kysymystä", se on lähinnä luokkakysymys. Valtaosa ihan kaikista maailman ihmisistä on niitä bulkki-ihmisiä jotka ostaa, tekee ja harrastaa halvinta eivätkä paremmasta tiedä. Ei pelkästään suomalaisista.
Ostin pitkästä aikaa karkkipussin.
värikkäät karkit maistui kaikki samalle: sokerille ja lisäaineille.
Tuoteseloste vahvisti: ei niissä enää käytetä marjoja eikä hedelmiä.
Roskiin meni, pahaa oli.
Ei nuoret tiedä miten hyviä karkit voi olla kun eivät ole ikinä saaneet maistaa.
Mutta siitä pitäisi tajuta jotain, jos 200g.n pussillisen irtokarkkeja saa eurolla.
En tiedä ketä hyödyttää että tehdään huonoa tavaraa. En mä ainakaan osta enää karkkeja vaikka niitä olisi kaupat väärällään.
Siitä alamäki alkoi kun suomalaiset karkkitehtaat suljettiin yksi toisensa jälkeen.
Huom! Fazer huijaa muka "original" ja "retrokarkeillaan". Niissäkin on palmuöljyä, esim. Susussa.
Voisikohan tuosta kannella kuluttajavirastoon?
Susupalat on törkeän hyviä. Ei kiinnosta palmuöljy pätkääkään, ostan irtokarkkeja ehkä viisi kertaa vuodessa. Nam.
Vierailija kirjoitti:
Ei tavallista kansaa ole missään päin maailmaa ikinä kiinnostanut laatu missään asiassa, eikä siihen usein ole ollut varaakaan. Oli kyseessä ruoka, sisustus, lomailu, ravintoloissa käynti tai mikä tahansa muu asia.
Turha tehdä tästä "Suomi-kysymystä", se on lähinnä luokkakysymys. Valtaosa ihan kaikista maailman ihmisistä on niitä bulkki-ihmisiä jotka ostaa, tekee ja harrastaa halvinta eivätkä paremmasta tiedä. Ei pelkästään suomalaisista.
Ei todellakaan ole!
Esim Italiasta et mistään saa niin huonoa ruokaa kuin Suomesta. Sitä ei yksinkertaisesti tehdä. Vaikka yrittäisit, et löydä ravintolaa jossa tarjottaisi vanhaa kalaa.
Kaupoissa ei ole edellisen päivän leipää, vaan aina tuoretta. Suomessa taas on ihme, jos ylipäätään löytää leipomon joka myy muuta kuin saksalaista pakastehuttua.
Vierailija kirjoitti:
Susupalat on törkeän hyviä. Ei kiinnosta palmuöljy pätkääkään, ostan irtokarkkeja ehkä viisi kertaa vuodessa. Nam.
Otan osaa!
Mitä vikaa on palmuöljyssä? Hyvä vaan, että ulkomailla niiden tuottajille riittää töitä.
Vierailija kirjoitti:
Ostin pitkästä aikaa karkkipussin.
värikkäät karkit maistui kaikki samalle: sokerille ja lisäaineille.
Tuoteseloste vahvisti: ei niissä enää käytetä marjoja eikä hedelmiä.
Roskiin meni, pahaa oli.Ei nuoret tiedä miten hyviä karkit voi olla kun eivät ole ikinä saaneet maistaa.
Mutta siitä pitäisi tajuta jotain, jos 200g.n pussillisen irtokarkkeja saa eurolla.En tiedä ketä hyödyttää että tehdään huonoa tavaraa. En mä ainakaan osta enää karkkeja vaikka niitä olisi kaupat väärällään.
Siitä alamäki alkoi kun suomalaiset karkkitehtaat suljettiin yksi toisensa jälkeen.Huom! Fazer huijaa muka "original" ja "retrokarkeillaan". Niissäkin on palmuöljyä, esim. Susussa.
Voisikohan tuosta kannella kuluttajavirastoon?
Aaaa, opin juuri yhden asian-lisäaineet maistuvat ;)))) lol
Ja mihinkäs maailman aikaan karkit ovat sisältäneet pääosin marjoja tai hedelmiä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei tavallista kansaa ole missään päin maailmaa ikinä kiinnostanut laatu missään asiassa, eikä siihen usein ole ollut varaakaan. Oli kyseessä ruoka, sisustus, lomailu, ravintoloissa käynti tai mikä tahansa muu asia.
Turha tehdä tästä "Suomi-kysymystä", se on lähinnä luokkakysymys. Valtaosa ihan kaikista maailman ihmisistä on niitä bulkki-ihmisiä jotka ostaa, tekee ja harrastaa halvinta eivätkä paremmasta tiedä. Ei pelkästään suomalaisista.
Ei todellakaan ole!
Esim Italiasta et mistään saa niin huonoa ruokaa kuin Suomesta. Sitä ei yksinkertaisesti tehdä. Vaikka yrittäisit, et löydä ravintolaa jossa tarjottaisi vanhaa kalaa.
Kaupoissa ei ole edellisen päivän leipää, vaan aina tuoretta. Suomessa taas on ihme, jos ylipäätään löytää leipomon joka myy muuta kuin saksalaista pakastehuttua.
Minkä ikäisellä on ylläolevan viestin tietotaso maailman menosta?
Niimpä. Läskiperse mammat sanoo yhtä ja tekee toista. Haukutaan fatzeria täällä samalla kun toinen käsi käy susupala pussissa.
Nami nami 😋
linkki
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/14018bcd-70cc-4ebf-a5f6-15d…