Liuotatko herneet ennen hernekeiton keittämistä?
Onnistuuko ilman liuottammatta jos tekee painekattilassa?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Suosittelen liuottamista. Muista tuulettaa asunto. Hajuton epämiellyttävä
Mihin aineeseen liukenee parhaiten?
Liottaminen on turhaa vaivannäköä.
Kusiset etnoherneet pitää huuhtoa.
En liuota vaan liotan. Liuottaminen tarkoittaa nesteeksi muuttamista, ei taitaisi onnistua ilman jotain happoa. Herneet liotetaan jotta niiden pinnassa olevat aineet eivät aiheuttaisi vatsavaivoja, eli painekattilasta ei ole siinä hyötyä.
Huuhtelen, liotan yön yli, vaihdan veden ja keitän.
Sihtaatteko herneen kuoret pois? Ne jotka tulee keitettäessä keiton päälle?
"ilman liuottamatta"
Ihan herneiden liukenemiseen puuttumattakin, aloituksessa ei ole päätä eikä häntää.
Vierailija kirjoitti:
Sihtaatteko herneen kuoret pois? Ne jotka tulee keitettäessä keiton päälle?
No miks ihmeessä? Kyseessä on hernekeitto ei ei hernesosekeitto, jolloin ne herneet ajetaan sauvasekoittemella sileäksi.
Miks teet jotain sellaista mitä et todellakaan osaa.. ja varsinkin kun kyselet TÄÄLTÄ? Netti on pullollaan reseptejä ja sielä annetaan ohjeet.
Dorka.
Suosittelen liuottamista. Muista tuulettaa asunto. Hajuton epämiellyttävä