Uunilohi niksipirkka
Lämäsin sen vuokaan pakastettuna! Siisti homma, ei valu ja sitten haise joka paikassa.
Valmiissa (pitempi paistoaika) ei mitään eroa ;-)
Kommentit (3)
Toinen niksi on ihan sulan kalan kohdalla paistaa ensin 5-10min nahkapuoli ylöspäin, sitten nyppästä nahka pois, ja laittaa siinä kohtaa myös soosit jos sellaisia on.
Se suomuinen nahka on jotenkin ällö valmissa uunilohessa.
Vierailija kirjoitti:
Toinen niksi on ihan sulan kalan kohdalla paistaa ensin 5-10min nahkapuoli ylöspäin, sitten nyppästä nahka pois, ja laittaa siinä kohtaa myös soosit jos sellaisia on.
Se suomuinen nahka on jotenkin ällö valmissa uunilohessa.
Tää on paras niksi. Poistan samalla sen harmaan mömmön nahan alta.
Sitten vasta soosit päälle, tulee koko setti syötyä, ei tartte kaapia nahan päältä kalaa ja sitä aluslimaa.
Ei saa! Taivas putoaa ;-)