Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uunilohi niksipirkka

Vierailija
18.01.2020 |

Lämäsin sen vuokaan pakastettuna! Siisti homma, ei valu ja sitten haise joka paikassa.

Valmiissa (pitempi paistoaika) ei mitään eroa ;-)

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
18.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saa! Taivas putoaa ;-)

Vierailija
2/3 |
18.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen niksi on ihan sulan kalan kohdalla paistaa ensin 5-10min nahkapuoli ylöspäin, sitten nyppästä nahka pois, ja laittaa siinä kohtaa myös soosit jos sellaisia on.

Se suomuinen nahka on jotenkin ällö valmissa uunilohessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
18.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toinen niksi on ihan sulan kalan kohdalla paistaa ensin 5-10min nahkapuoli ylöspäin, sitten nyppästä nahka pois, ja laittaa siinä kohtaa myös soosit jos sellaisia on.

Se suomuinen nahka on jotenkin ällö valmissa uunilohessa.

Tää on paras niksi. Poistan samalla sen harmaan mömmön nahan alta.

Sitten vasta soosit päälle, tulee koko setti syötyä, ei tartte kaapia nahan päältä kalaa ja sitä aluslimaa.