Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ylioppilasjuhlat: suolainen piirakka kylmänä?

Vierailija
13.01.2020 |

Ajattelin kevään yo-juhlissa tarjota erilaisia suolaisia piirakoita (peltilevystä paloja). Onko yleensä tapana tarjota kylmänä tai huoneenlämpöisinä? Vai pitäisikö yrittää lämmittää haaleaksi? Mitä suosittelette? Tiedän että voi joko kylmänä tai lämpimänä tarjota mutta vieraat saapuu tipotellen ka siksi tätä mietin.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai ne yleensä sellaisia lähemmäs huoneenlämpöisiä on tarjottaessa. Eli jääkaapista, mutta tarjolla ollessa vähän siitä temperoituneena. Ihan jääkaappikylmänä voi olla piirakasta riippuen vähän koostumuskin erilainen. Sama käy toisinpäin kuumentaessa, eli tuppaa hajoamaan leikatessa.

Vierailija
2/5 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämpöinen kylmälevyn päällä on hyvä, jääkaappikylmä liian viileä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä peruskoulun 1970-luvun kotitalouskirjan purjopiirakkaa saa liian harvoin. Itse hävitin tyhmyyksissäni koulusta saamani keittokirjan. Se purjopiirakka oli todella hyvää. Olen saanut sitä välillä kylässä.

Vierailija
4/5 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tarjoilen lämpimänä. Maistuvat mielestäni paremmalta niin. 

Vierailija
5/5 |
13.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaappikylmästä piirakasta jää iljettävä rasvakerros kitalakeen. Lämpimänä tai huoneenlämpöisenä siis.