Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten kauan kettua paistetaan/puoli

Vierailija
12.01.2020 |

Ja millä lämmöllä

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoitin lettua!!! Taikina on turpoamassa.

Vierailija
2/8 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kettu vinossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hopea- vai tavallista?

Hopeaketun liha on sitkeää ja tarvitsee pitkän kypsennyksen matalalla lämmöllä. Suositellaan esim. pataruokiin. Nuoresta ketusta voi paistaa vaikka pihvinkin. Muutama minuutti per puoli riittää.

Vierailija
4/8 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi kunnes on ketunruskea. 

Vierailija
5/8 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Levykohtaista. Itsellä yleensä vaatinut alussa vähän säätöä ennen kuin sopiva lämpötila on löytynyt.

Vierailija
6/8 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin siili ja nyt kettu...=(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa hyödyntää turkkikin. Kyllä ne kintas- ja käpälälakkikelit tulee vielä.

Vierailija
8/8 |
12.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käännetään, kun on alapuolelta kauniin ruskea, ja lämpötila sellaiseksi, että taikina kerkeää hyytyä ainakin lähes kokonaan siinä ajassa. Jos levyn asteikko on 1-6, niin yleensä 4-5 on sopiva. Joskus joutuu veivaamaan kahden numeron välillä, kun toisella kuumenee liikaa, ja toisella ei paista kunnolla. Vain kokeilemalla se selviää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi kolme