Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä cannellonien täytteeksi?

Vierailija
07.01.2020 |

En haluaisi tehdä perus jauhelihatäytettä joten mikä on teidän mielestä maistuva cannellonien täyte?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
07.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkokastike, sama kuin lasagnessa, paistettu lohi ja purjosipulia hiukan.

Vierailija
2/10 |
07.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minisalameita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
07.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pinaattia ja ricottaa.

Vierailija
4/10 |
07.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaunenlihaa täyteen ja juustla pääle.

Vierailija
5/10 |
07.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punajuurikasta ja sinihomejuustoa.

Vierailija
6/10 |
07.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pinaattia ja ricottaa.

Tuota yhdistelmää olen tehnytkin mutta kaipaisin siihen enemmän makua, jäi jotenkin turhan miedoksi... ehkä pitää kokeilla jotain toista reseptiä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
07.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myskikurpitsa, pinaatti, ricotta. Pasta rotolon nimellä googlettamalla löytyy Jamie Oliverin ohje suomeksi ja englanniksi.

Vierailija
8/10 |
07.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Myskikurpitsa, pinaatti, ricotta. Pasta rotolon nimellä googlettamalla löytyy Jamie Oliverin ohje suomeksi ja englanniksi.

Wau näyttääpä hyvältä! Myskikurpitsasta tykkään kyllä paljon mutta en ole ikinä tajunnut yhdistää pastaan, kiitos vinkistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
07.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen laittanut saman tomaattikastikkeen kuin lasagneenkin ja bechamelia ja parmesaania päälle.

Kivoja täyte-ehdotuksia täällä, että otanpa ylös. Ketuttaa tuota tomaattikastiketta annostella, kun sormet tuppaa palaa.

Vierailija
10/10 |
07.01.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanaa olen käyttänyt useimmiten, joko jauhettua tai sitten kokonaisen uunissa paistaen ja lihat irti täytettä varten. Pinaattifeta hyvää ja valkosipulia paljon.

Ja tietty hyvälaatuista paistijauhelihaa hyvin maustaen ja juustokastikkeessa jolla tuubini päällystän (laitan yleensä kahta eri juustoa joista toinen saa olla vahvempaa maultaan) ei pidä pihtailla, päinvastoin.

Tuli nälkä😋