Jäin koukkuun porkkanalaatikkoon! Haluan syödä sitä joulun jälkeenkin!
Nyt vaan koluamaan pakastealtaista porkkanalaatikoiden rippeet omaan pakastimeen
Kommentit (8)
Eikä sen valmistaminenkaan ole kovin monimutkaista, jos mieltymys jatkuu pitempään.
Vierailija kirjoitti:
Onhan se nyt paljon paremp asia olla koukussa kuin crack. Tulee vähemmän sitä huoraamistakin.
Porkkanalaatikkohuo*ra 😃Maailmaan mahtuu kaikenlaista, niin kai tuommonenkin...
Sitähän saat syödä! On myös helppo ja halpa itse valmistaa.
Minä teen juureslaatikoita koko syksyn ja talven ajan. Porkkanalaatikosta en tosin pidä. Nyt joulun jälkeen tulee varmaan vähän taukoa, mutta sitten taas. Minun laatikoihini ei kuulu jouluiset mausteet, eivätkä ne ole makeita. Juureslaatikot ovat kätevä ja helppo (joskin aikaavievä) lämmin kasvisruoka, sopii monen liharuoankin lisäkkeeksi. Edullinenkin. Jos annetaan vinkkejä ruokakuluissa pihistelyyn, muistetaan kyllä kaalit ja linssit, mutta ei juureksia.
Mä jäin perunalaatikkoon.
Aion tehdä sitä salaa tammikuussa.
Punakaalihöystöä tein on.
Hyvää lihan kanssa, erityisesti possun ja kalkkunan.
Tein uunijuureksia.
Ne vasta on halpoja ja hyviä.
Otan osaa ap, kysy kuitenkin lääkäriltäsi, josko tuohon olisi jotain hoitoa.
Onhan se nyt paljon paremp asia olla koukussa kuin crack. Tulee vähemmän sitä huoraamistakin.