Mitä uudenvuodenaaton pöytään vielä?
Teen broilerpastasalaatin ja perunasalaatin. Sitten on nakit, minilihapullat, patonkia tuorejuustoilla ja tikkuperunoita. Plus irtokarkkia, raksuja yms.
??
Kommentit (57)
Laittaisin myös sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia ja pöytäviinapullon.
Mä en tajua noita pastasalaatteja, kylmää pastaa yäk. Jos se on lämmin pastasalaatti niin siellä on siis kanaa ja makaronia - jotain majoneesia seassa. En söisi.
Raksuja? Siis jotain Kelloggsin maissihiutaleita? Onko sitten maitokannu pöydässä ja jotain hilloa tai sokeria? Voiko raksujen sijaan pyytää riisimuroja tai kaurapuuroa?
Aika raskas ja masentava setti. Oispa jotain raikasta ja tuoretta, edes vihersalaattia. Missään mielessä juhlavaa tuo ei ainakaan ole. Lapset kyllä varmasti tykkäävät.
Joku tuoresalaatti voisi olla vielä. Muuten on mielestäni ihan sopiva uudenvuodenaatto ruoka.
Minä en ymmärrä nakkeja. Siis yök. Ne pitäisi kieltää lailla😂
Pastasalaatissa on tietysti jotain ananasta tai mangoa ja sitten vihanneksia eli hedelmät, vihannekset ja proteiini samassa kulhossa, kylmän pastan kanssa ja hirveydet kruunaa curry. Mä en vaan tajua eikö ole yhtään valoja kotona. Lapset ilmeisesti syö mielellään tuollaista mössöä? Tai maku on pysynyt päiväkotitasolla. Olen jossain häissäkin nähnyt kauhukseni juhlaruokana pastasalaattia.
Ja nachopelti? Kaveri kysyi tultaisiinko illan viettoon ja hän tekisi porukalle nachopellin niin oli pakko keksiä, että ollaan flunssaan tulossa. Mieluummin kotona ja syödään jotain aikuisten ruokaa.
Joo, joku tuoresalaatti vielä tai sitten dippikasvikset.
70-luku soitti ja pyysi ap:lta tarjoiluehdotuksensa takaisin.
Minä tarjoan vieraillemme uutena vuotena seuraavan menun:
Alkuun tiikerirapuleipä.
Pääruokana juusto-hedelmäsalaattia, cesar salaattia, rosmariiniperunoita ja riimihärkää.
Jälkiruokana kahvi, macaronsit, mansikoita, kermavaahtoa ja vaahtokarkkeja, sekä kuoharia.
Ruokajuomana valko- ja punaviiniä, olutta ja kivennäisvettä.
Juustoa ja hedelmiä ei kannata sotkea samaan. Kun lähdetään yhdistelemään suolaista ja makeaa niin lopputulos on yleensä kamala. Juusto, viinirypäleet, päärynä, viikunat on ok e r i k s e e n tarjoiltuna. Macaronsit on kamalia, hetken villitys ja maku on pahvia. Anjoviksen voi jättää pois ceasar-salaatin kastikkeesta, kun pyörittelee suussaan anjovista, kanaa ja härkää niin oksennus on lähellä. Toki voi keskittyä vain kuohariin.
Me tehdään pizzaa, nakit ja lohkoperunat. Kunhan mahdollisimman helpolla pääsee, kukaan halua enää keittiössä hääriä 💥
Vierailija kirjoitti:
Mieluummin kotona ja syödään jotain aikuisten ruokaa.
Niitäkin vinkkejä voi varmasti antaa, koska ruokaketjuissa parasta olisi monipuolisuus.
Vierailija kirjoitti:
70-luku soitti ja pyysi ap:lta tarjoiluehdotuksensa takaisin.
Jostain kummansyystä nakit ja lihapullat ovat kuitenkin uudenvuoden ostetuimpia einestuotteita.
Vierailija kirjoitti:
Minä en ymmärrä nakkeja. Siis yök. Ne pitäisi kieltää lailla😂
Kaikenlainen turha lailla kieltäminen tai edes sen mainitseminen pitäisi säätää rangaistavaksi.
Vierailija kirjoitti:
Aika raskas ja masentava setti. Oispa jotain raikasta ja tuoretta, edes vihersalaattia. Missään mielessä juhlavaa tuo ei ainakaan ole. Lapset kyllä varmasti tykkäävät.
Juhlava vihersalaatti kruunaa juhlapöydän :DDDDDD
Vierailija kirjoitti:
70-luku soitti ja pyysi ap:lta tarjoiluehdotuksensa takaisin.
Ajattelin tehdä pullakranssin, sen keskelle Hanna-tädin pikkuleipiä, tiikerikakun, makkarakuppeja ja lämpimiä voileipiä.
Vierailija kirjoitti:
Juustoa ja hedelmiä ei kannata sotkea samaan. Kun lähdetään yhdistelemään suolaista ja makeaa niin lopputulos on yleensä kamala. Juusto, viinirypäleet, päärynä, viikunat on ok e r i k s e e n tarjoiltuna. Macaronsit on kamalia, hetken villitys ja maku on pahvia. Anjoviksen voi jättää pois ceasar-salaatin kastikkeesta, kun pyörittelee suussaan anjovista, kanaa ja härkää niin oksennus on lähellä. Toki voi keskittyä vain kuohariin.
Macaronit eivät ole villitys vaan klassikko. Olet ilmeisesti syönyt vain jotain markettiversioita. Oikeat ovat nimittäin aivan muuta.
Ruuanlaitto on nimenomaan erilaisten makujen yhdistelemistä. Suolainen ja makea toimivat usein todella hyvin yhteen. Makeat hedelmät ja hillot juuston kanssa ovat hyvä esimerkki.
Anjovista käytetään italialaisessa keittiössä maustamiseen ihan yleisesti. Minusta se sopii hyvin.
Kaljaa