Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tuleeko kinkun jämistä oikeasti hyvä hernekeitto?

Vierailija
28.12.2019 |

Kun olisi vielä jonkun verran kinkkua jäljellä. Eihän se kinkku anna siihen mitään makua. Parhaat vinkkisi keittoon?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tule.

Vierailija
2/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kinkun luu jäljellä, sehän keittoon  antaa makua.

Minä keitän lihattoman keiton:

- herneet likoon illalla

- keitetään vajaa tunti

- pilko pari porkkanaa pieniksi kuutioiksi, lisää keittoon

- kuullota pannulla sipulia, valkosipulia ja meiramia, lisää keittoon

- keitä vielä noin puoli tuntia

- lisää joukkoon sinappia

Hyvää ruokahalua!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei tule.

Okei eli kannattaa jättää tekemättä. Näin arvelinkin.

Vierailija
4/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko kinkun luu jäljellä, sehän keittoon  antaa makua.

Minä keitän lihattoman keiton:

- herneet likoon illalla

- keitetään vajaa tunti

- pilko pari porkkanaa pieniksi kuutioiksi, lisää keittoon

- kuullota pannulla sipulia, valkosipulia ja meiramia, lisää keittoon

- keitä vielä noin puoli tuntia

- lisää joukkoon sinappia

Hyvää ruokahalua!

 

Kiitos sinulle paljon vinkeistä. Kuulostaa hyvältä.

-ap

Vierailija
5/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luullisesta kinkusta, joo, tai erikseen savuluita.

Vierailija
6/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee varsinkin nahasta, ethän heittänyt pis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä tulee, oikein hyvä. Jos luut jäljellä, niin ne kannattaa laittaa sekaan myös antamaan makua. Ja pitkä haudotus takaa herkullisen lopputuloksen. Sinappi/sipulisilppu sitten oman maun mukaan.

Vierailija
8/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herneistä tulee hyvä hernekeitto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse lihattoman keiton.

Paras mitä olen koskaan syönyt.

Toinen vaihtoehto savuluut.

Itse en tykkää jatkaa kinkulla mitään vaan syödään loppuun asti aina..

Vierailija
10/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onko kinkun luu jäljellä, sehän keittoon  antaa makua.

Minä keitän lihattoman keiton:

- herneet likoon illalla

- keitetään vajaa tunti

- pilko pari porkkanaa pieniksi kuutioiksi, lisää keittoon

- kuullota pannulla sipulia, valkosipulia ja meiramia, lisää keittoon

- keitä vielä noin puoli tuntia

- lisää joukkoon sinappia

Hyvää ruokahalua!

 

Kiitos sinulle paljon vinkeistä. Kuulostaa hyvältä.

-ap

Ei kannata kuullottaa ja kasvisliemikuutio joukkoon, porkkana alussa ja hyvin pieniksi paloiksi.

En muista onko tämä Vanamon vai luostarin hernekeitto.

Teen itsekkin tätä ja on suosikkini.

Vierailija
12/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tule, ellet sitten tavoittele normaalin makuisen hernekeiton sijaan joulukinkun jämien makuista hernekeittoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee hyvää. Tein eilen. Muista liottaa herneet ja keittää vähintään 2 tuntia.

Myös chorizo antaa makua. Se tosin kannattaa lisätä vasta aika loppuvaiheessa.

Vierailija
14/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No aivan kelvollinen tulee. Ei hyvä hernekeitto sinänsä tarvitse lihaa ollenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen, jos teen, Aina jauhelihasta. Tuo lihaton kuulostaa kyllä hyvältä, taidan kokeilla sitä seuraavaksi.

Joulukinkkua en tunkisi minäkään mihinkään mitään ruokaa pilaamaan.

Vierailija
16/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee tosi hyvää, varsinkin jos laittaa luun mukaan porisemaan. Itse syön lihattomana itsetehtynä, ei ole vaikeaa tehdä samalla 2 keittoa.

Vierailija
17/17 |
28.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

KERTOKAA mitä muuta teette kinkun jämistä. Tein lihakastikkeen, siis ruskean- aikas suolaista , vaikka en lisännyt mitään mausteita tai suolaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan viisi