Voiko imelletyn perunalaatikon tehdä gluteenittomaksi?
Kommentit (12)
Vierailija kirjoitti:
Osaatko googlata?
Ilkeä heti aamusta.👍🏼
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Osaatko googlata?
Ilkeä heti aamusta.👍🏼
No nopeammin googlaamalla saa vastauksen kun täältä. Ja vastaus itse kysymykseen: kyllä voi, käyttämällä gluteenitonta jauhoseosta tai makeuttamalla siirapilla.
Minä teen aina kun en ole onnistunut imellyttämään, löysää muusia ja siirappia.
Tietenkin voi tehdä. Tosin paras siihen on vehnäjauho, mutta gluteiinottomalla jauhollakin saa hyvän laatikon.
Kaikki jouluruuat jaleivonnaiset voi tehdä ilman gluteiinia.
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin voi tehdä. Tosin paras siihen on vehnäjauho, mutta gluteiinottomalla jauhollakin saa hyvän laatikon.
Kaikki jouluruuat jaleivonnaiset voi tehdä ilman gluteiinia.
Imeltyykö se yhtä hyvin?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Osaatko googlata?
Ilkeä heti aamusta.👍🏼
No nopeammin googlaamalla saa vastauksen kun täältä. Ja vastaus itse kysymykseen: kyllä voi, käyttämällä gluteenitonta jauhoseosta tai makeuttamalla siirapilla.
Eikä voi.
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin voi tehdä. Tosin paras siihen on vehnäjauho, mutta gluteiinottomalla jauhollakin saa hyvän laatikon.
Kaikki jouluruuat jaleivonnaiset voi tehdä ilman gluteiinia.
Ei onnistu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin voi tehdä. Tosin paras siihen on vehnäjauho, mutta gluteiinottomalla jauhollakin saa hyvän laatikon.
Kaikki jouluruuat jaleivonnaiset voi tehdä ilman gluteiinia.
Imeltyykö se yhtä hyvin?
Ei
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin voi tehdä. Tosin paras siihen on vehnäjauho, mutta gluteiinottomalla jauhollakin saa hyvän laatikon.
Kaikki jouluruuat jaleivonnaiset voi tehdä ilman gluteiinia.
Imeltyykö se yhtä hyvin?
Ei arvatenkaan, koska imeltymisen aikaansaapa gluteiini on poistettu jauhoista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin voi tehdä. Tosin paras siihen on vehnäjauho, mutta gluteiinottomalla jauhollakin saa hyvän laatikon.
Kaikki jouluruuat jaleivonnaiset voi tehdä ilman gluteiinia.
Imeltyykö se yhtä hyvin?
Ei arvatenkaan, koska imeltymisen aikaansaapa gluteiini on poistettu jauhoista.
Sillä tavoin voisi koettaa, että kypsentää perunat slowcooking alle 75 asteessa, jolloin perunan oma amylaasi-entsyymi ei tuhoudu.
Amylaasia on näköjään saatavilla viininvalmistukseen, josko ajaisi saman QAD.
https://www.lappo.fi/product/1608/entsyymi-alfa-amylaasi-vinoferm-100ml
Ei onnistu.