Miksi suomalaiset Koti-Pizzat eivät osaa tehdä Pizza-al dente?
Olen monesti pyytänyt pizzan al-dente, mutta vain ns. etnisistä ravintoloista ole sellaisen saanut.
Kotimaisista Koti-pizzosta olen kuullut vastauksen: "Häh, mikä se on?"
Finedining ei ilmeisesti ole kaikilla hanskassa.
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
No kerropa meille, mikä se on.
Höh! Etkös tiedä? Pizza, ketä on tuore, että tuntuu purentatuntumassa! Al dente nääs!
AP oppinut uuden sanan ja pakko oli jonnekkin päästä leikkimään sivistynyttä..
Oletko sä se al dente-hullu jonka kanssa väänsin Tripla-keskustelussa joku aika sitten?
T. Se ”v***n italiaano”
varmaan semmoinen pizzapohja ilman lisukkeita ja tavallista kovemmaksi paistettu.
Mutta mitäköhän ois pizza aleman?
Varmaan olutta pizzapohjan valmistuksessa ja metukkaa sekä alppijuustoa?
Vierailija kirjoitti:
Pizza al-Holi on päivän pizza.
Al-hol. No varmaan lasisirpaleilla ja tabascoa.
Vierailija kirjoitti:
Pizza al-Holi on päivän pizza.
Mulle kiitos Pizza Al-Ko-Hol.
No kerropa meille, mikä se on.