Oikeasti helpot ruoat? Ohjeet max muutamalla lauseella
Etsin helppoja arki ruokia tyyliin kana ja riisi uunissa. Laita vuokaan riisiä, kanat, kanaliemikuutio ja laita uuniin tunniksi 200 asteeseen.
Ei mitään "helppoja" ruokia joissa ohjelistassa on 20 eri maustetta ja raaka ainetta vaan oikeasti helpot ja yksinkertaiset ohjeet. Sillä ei ole merkitystä vaikka pitäisi olla uunissa kauan.
Kommentit (46)
Makru-tonnikala. Keitä makaronit ja kippaa tonnikalaa purkista päälle. Valmis.
Poronkäristys. Ruskista liha voissa, suolaa, lorauta vettä, hauduta uunissa 150 astetta, jonkin aikaa tai liedellä padassa. Tee muusi.
Pilko mieleisiäsi kasviksia. Pilko mieleistäsi lihaa 25% edellisten määrästä. Kuumenna paistinpannu ja paista liha öljyssä. Lisää kasvikset. Lisää jotain maustetta ja sitten syö. Röyhtäise.
Soijarouhekastike ja soijapaloista tehty kastike tomaattimurskassa tulee kanssa nopeasti.
Tuorepasta raviolia tai tortellinia, keitä, siivilöi vesi pois, pistä pastakastiketta tai/ja juustoa sen päälle ja syö.
Paista broilerin fileesuikaleita, sipilia ja pilkottua paprikaa pannulla öljyssä. Sekoita joukkoon purkki ruokakermaa ja ruohosipuli cremebonjour tuorejuustoa. Syö keitetyn pastan tai riisin kanssa.
Mitä jos vaan näkisit vähän vaivaa sen ruuan eteen? Miksi sen ruuan pitää olla sellaista että se on valmis varttitunnissa? Ei noin saa hyvää ruokaa.
Hernekeitto. Vie aikaa, mutta on helppo tehdä, eikä maksa paljoa. Tulee myös iso kattilallinen.
Liota herneitä yön yli ja keitä niitä sitten n. pari tuntia tai kunnes se näyttää hernekeitolta. Lisää suola ja kinkkua tai maustettu soijarouhe.
Sekoita pussillinen peruna-sipuli sekoitusta ja valmiita kinkkusuikaleita voideltuun uunivuokaan, kaada päälle purkillinen kermaa ja pinnalle juustoraastetta. Paista kypsäksi uunissa peruna-sipuli pussin ohjeen mukaan.
Paista jauheliha, lisää tacomauste. Hetken päästä sekoita joukkoon purkki tuorejuustoa. Keitä seuraksi vaikka riisiä.
Jotain jauhelihaa ja Apetit tuorekset, pannulle ja naamaan.
Paista jauheliha (tai vaikka suikalelihaa), ripottele sekaan vähän vehnäjauhoja ja sekoita, lisää vettä ja lihaliemikuutio + muita haluamiasi mausteita, sekoita jälleen hieman ja anna poreilla hiljalleen 10 min.
Kaupasta pitää lisäksi olla ostettuna pestyjä perunoita, ne kattilaan ja keitä kypsäksi.
Laita vuokaan kirjolohi tai lohifilee nahkapuoli ylöspäin. Paista uunissa 200 asteessa vartin verran, ota ulos uunista, poista haarukalla nahka, mausta sitruunamehulla ja suolalla ja laita vielä 10-15 min takaisin uuniin. Keitä samalla perunat lisukkeeksi. Jos haluat, tee lisäksi helppo kermaviili kastike: sekoita purkilliseen kermaviiliä hienoksi silputtu pieni sipuli ja maustekurkku, mausta sitruunamehulla, suolalla, sokerilla, sinapilla ja valkopippurilla. Mausteita maun mukaan. Itse laitan noin puolikkaan teelusikallisen suolaa ja sokeria, ehkä teelusikallisen sinappia, ja vain ripauksen pippuria.
Keitä makaronit ja valuta vesi pois. Nakkaa sekaan purkillinen tomaattikastiketta (löytyy valmiina lasipurkeissa). Kippa lautaselle ja heitä päälle parmesan-raastetta.
Next step.
1. keitä makaronit edellä olevan mukaan
2. paista pekonikuutioita pannussa (löytyy valmiina, ei tartte ite pilkkoa). Jätä levy päälle.
3. heitä pekonit huuhdottujen makaronien sekaan kattilaan. Riko joukkoon kaksi kananmunaa ja sekoita vimmatusti. Sulla on pasta carbonara. Jos ei mene liian vaikeaksi, niin voit ripotella päälle parmesania. Ja jos ei mene vieäkin hankalammaksi, niin loraus kermaa sopii tuohon hyvin. Mutta ei ole pakko.
Laiska kokki kirjoitti:
Etsin helppoja arki ruokia tyyliin kana ja riisi uunissa. Laita vuokaan riisiä, kanat, kanaliemikuutio ja laita uuniin tunniksi 200 asteeseen.
Ei mitään "helppoja" ruokia joissa ohjelistassa on 20 eri maustetta ja raaka ainetta vaan oikeasti helpot ja yksinkertaiset ohjeet. Sillä ei ole merkitystä vaikka pitäisi olla uunissa kauan.
Googlaa karjalanpaisti, ihan oikeaa ruokaa ja ei vois helpompaa olla. Jos et viitsi googlata niin paketti karjalanpaistilihaaa vuokaan, muutama sipuli halkaistuna, mauste tai mustapippuria maun mukaan ja vaikka tl suolaa, vettä vuokaan jotta lihat peittyy ja uuniin n.150-175c. Ajoittain käännellä lihoja. 1.5-2h
-Aito ja alkuperäinen, (valitettavan) vähän käytetty yksilö-
Vierailija kirjoitti:
Mitä jos vaan näkisit vähän vaivaa sen ruuan eteen? Miksi sen ruuan pitää olla sellaista että se on valmis varttitunnissa? Ei noin saa hyvää ruokaa.
Jos ap nimenomaan pyytää niitä yksinkertaisia, nopeita ja helppoja ohjeita, niin niitä hän silloin haluaa! Kokkaile itse vaikka mitä sörsseleitä jos haluat, mutta älä kommentoi jos et osaa vastata ap:n kysymykseen!
Munakas: vatkaa rikki 3 munaa, tilkaa maitoa ja suolaa. Paista pannulla öljyssä. Voit laittaa paiston puolivälissä täytteitä jos haluat: vihanneksia, juustoa, kinkkua. Käännä lopuksi reuna toisen päälle.