Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitå teette haudutuspadassa? Viimeksi tein pulled porkia ja tuli sairaan hyvää

Vierailija
20.11.2019 |

Oisko jotain reseptipaikkaa vinkata?

Low ja medium asetusta olen käyttänyt, highlla kiehuu turhan kovaa

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyhtökanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Apua, ompa niitä paljon, kiitos paljon resepteistä

Vierailija
4/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäkö teen haudutuspadassa? =D

5/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä vaan heitän pataan kaikkea mahdollista ja illalla kun tulen töistä, on ruoka valmis.

Viimeksi tein kanapataa, johon laitoin broilerin koipireisipaloja, kesäkurpitsaa, paprikaa, purjoa, kikherneitä. Liemeen paljon valkosipulia, tomaattimurskaa ja yrttejä. Mä vaan heittelen kaikkea sinne, mitä kaapeista löytyy.

Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua

Vierailija
6/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä alkuun luulin, että kanasta tulis jotenkin kuivaa tuossa, mut ei ilmeisesti.

Tuleeko esim kaalilaatikosta parempi mitä uunissa? Tai oisko kaalipata parempi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lasagne tulee myös erittäin mehukas haudutuspadassa.

8/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lasagnea en olekaan vielä kokeillut, mutta menee ehdottomasti kokeiluun!

Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ei voi kirjoittaa suomeksi?

Vierailija
10/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tässä kyse nyt siitä Aromipesästä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen haudutuspaidassa kebabia.

Vierailija
12/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Stroganoffia, karjalanpaistia, kinkkukiusausta. Kyse siis valurauta-padasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko tässä kyse nyt siitä Aromipesästä?

Römerstörpfh tms

Haudutuspadan saa myös silleen että kiehuttaa nesteen kuumaksi ja heittää sinne kaikki vermeet ja uudelleen kiehuvaksi,sitten semmoseen kaupan kylmäkassiin ja se hökötys sanomalehdillä vuorattuun styroxlootaan ja kansi kii!

Sitten antaa muhia siellä x aikaa ja nam,valmista tuli.

Vierailija
14/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

herkkupepa? kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onko tässä kyse nyt siitä Aromipesästä?

Römerstörpfh tms

Haudutuspadan saa myös silleen että kiehuttaa nesteen kuumaksi ja heittää sinne kaikki vermeet ja uudelleen kiehuvaksi,sitten semmoseen kaupan kylmäkassiin ja se hökötys sanomalehdillä vuorattuun styroxlootaan ja kansi kii!

Sitten antaa muhia siellä x aikaa ja nam,valmista tuli.

Vettä ei saa keittää kahdesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puurohauduttimena se valtaosin mulla on. Illalla kaurasuurimot ja ohrasuurimot n. 3dl sopivalla sekoitussuhteella, jostain maitopurkista jämät (ehkä 3 dl keskimäärin) ja loput vettä niin että nestettä on 1.5 litraa yhteensä. Vähän suolaa sekaan, low-asetus ja yön yli muhimaan. 

Vierailija
16/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo karjalanpaistia aion jouluksi tehdä.

Riisipuuroa tehty useamman kerran, onnistunut vaihtelevasti, joskus tullut lähinnä uunipuuroa, tainnut olla liian kuumalla.

Mitä jauhelihasta ootte tehneet?

Mä olen aivan innostunut tuosta, koska aina on kiire ja tän voi jättää vaikka yöksi päälle ja aamulla on valmista, ollaan kyllä jätetty työpäivän ajaksikin, ajastuksella 8h ja sammuu sitten kun on valmista

Ap

Vierailija
17/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun Römertopf on savipata, haudutuspata on Prego, vastuksilla toisin kuin Aromipesä aikanaan.

Enimmäkseen nyhtösitä ja tätä ja paisteja (poroa, hirveä, peuraa, possua, nautaa, lammasta), mutta lyömätönhän tuo on perinteiseen hernekeittoon ja ribseihin. Keittelen myös luu- ja kasvisliemet sillä.

Vierailija
18/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sori mutta mulla tuli kysymyksestä ekana mieleen että mitä minä teen haudutuspadassa. Mielikuvani että jos se tarpeeksi iso olis niin voisin nukkua siellä, hautuisi kivasti uneen.

Vierailija
19/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen haudutuspaidassa kebabia.

Sori kun nauran kirjoitusvirheestä mutta tää oli niin hauska mielikuva! :D

Vierailija
20/20 |
20.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä Electroluxin pata. Vie ilmeisesti tosi vähän sähköäkin

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kolme