Mitå teette haudutuspadassa? Viimeksi tein pulled porkia ja tuli sairaan hyvää
Oisko jotain reseptipaikkaa vinkata?
Low ja medium asetusta olen käyttänyt, highlla kiehuu turhan kovaa
Kommentit (20)
Apua, ompa niitä paljon, kiitos paljon resepteistä
Mä vaan heitän pataan kaikkea mahdollista ja illalla kun tulen töistä, on ruoka valmis.
Viimeksi tein kanapataa, johon laitoin broilerin koipireisipaloja, kesäkurpitsaa, paprikaa, purjoa, kikherneitä. Liemeen paljon valkosipulia, tomaattimurskaa ja yrttejä. Mä vaan heittelen kaikkea sinne, mitä kaapeista löytyy.
Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua
Mä alkuun luulin, että kanasta tulis jotenkin kuivaa tuossa, mut ei ilmeisesti.
Tuleeko esim kaalilaatikosta parempi mitä uunissa? Tai oisko kaalipata parempi?
Lasagne tulee myös erittäin mehukas haudutuspadassa.
Lasagnea en olekaan vielä kokeillut, mutta menee ehdottomasti kokeiluun!
Missä on hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian kumipamppua
Onko tässä kyse nyt siitä Aromipesästä?
Stroganoffia, karjalanpaistia, kinkkukiusausta. Kyse siis valurauta-padasta.
Vierailija kirjoitti:
Onko tässä kyse nyt siitä Aromipesästä?
Römerstörpfh tms
Haudutuspadan saa myös silleen että kiehuttaa nesteen kuumaksi ja heittää sinne kaikki vermeet ja uudelleen kiehuvaksi,sitten semmoseen kaupan kylmäkassiin ja se hökötys sanomalehdillä vuorattuun styroxlootaan ja kansi kii!
Sitten antaa muhia siellä x aikaa ja nam,valmista tuli.
herkkupepa? kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tässä kyse nyt siitä Aromipesästä?
Römerstörpfh tms
Haudutuspadan saa myös silleen että kiehuttaa nesteen kuumaksi ja heittää sinne kaikki vermeet ja uudelleen kiehuvaksi,sitten semmoseen kaupan kylmäkassiin ja se hökötys sanomalehdillä vuorattuun styroxlootaan ja kansi kii!
Sitten antaa muhia siellä x aikaa ja nam,valmista tuli.
Vettä ei saa keittää kahdesti.
Puurohauduttimena se valtaosin mulla on. Illalla kaurasuurimot ja ohrasuurimot n. 3dl sopivalla sekoitussuhteella, jostain maitopurkista jämät (ehkä 3 dl keskimäärin) ja loput vettä niin että nestettä on 1.5 litraa yhteensä. Vähän suolaa sekaan, low-asetus ja yön yli muhimaan.
Joo karjalanpaistia aion jouluksi tehdä.
Riisipuuroa tehty useamman kerran, onnistunut vaihtelevasti, joskus tullut lähinnä uunipuuroa, tainnut olla liian kuumalla.
Mitä jauhelihasta ootte tehneet?
Mä olen aivan innostunut tuosta, koska aina on kiire ja tän voi jättää vaikka yöksi päälle ja aamulla on valmista, ollaan kyllä jätetty työpäivän ajaksikin, ajastuksella 8h ja sammuu sitten kun on valmista
Ap
Mun Römertopf on savipata, haudutuspata on Prego, vastuksilla toisin kuin Aromipesä aikanaan.
Enimmäkseen nyhtösitä ja tätä ja paisteja (poroa, hirveä, peuraa, possua, nautaa, lammasta), mutta lyömätönhän tuo on perinteiseen hernekeittoon ja ribseihin. Keittelen myös luu- ja kasvisliemet sillä.
Sori mutta mulla tuli kysymyksestä ekana mieleen että mitä minä teen haudutuspadassa. Mielikuvani että jos se tarpeeksi iso olis niin voisin nukkua siellä, hautuisi kivasti uneen.
Vierailija kirjoitti:
Teen haudutuspaidassa kebabia.
Sori kun nauran kirjoitusvirheestä mutta tää oli niin hauska mielikuva! :D
Meillä Electroluxin pata. Vie ilmeisesti tosi vähän sähköäkin
Ap
Nyhtökanaa.