Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä Kartanon perunalastuille on tapahtunut?!

Vierailija
07.11.2019 |

Pistetty ihan pilalle! Ennen olivat reunoilta tummahkoksi paahdettuja ja paksuhkoja. Nykyään vaaleita ja niin naurettavan seitinohuita ja hajoavaisia, että päivä paistaa läpi. Eivät todellakaan maistu yhtä hyvältä. Oletteko huomanneet saman?

Kommentit (26)

Vierailija
1/26 |
07.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rainbown on nykyisin kai paksuin sipsi, muut ovat muuttuneet tosi ohuiksi rasvahötöiksi. Joskus sai Amigoja, parhaita ikinä.

Vierailija
2/26 |
07.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huomasin, olisiko vuosi-pari sitten muuttuneet. Valmistaja selitti FB:ssa, että ovat ottaneet uuden (ja "paremman") keittotavan käyttöön. :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/26 |
07.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rupesivat tekemään halvemmalla. Olivat ennen myös omia lemppareitani, mutta eivät todellakaan enää.

Kannattaa kokeilla Estrellan Artisan-sipsejä, niissä on paksuutta, rakennetta ja makua. Maustettuja en ole maistanut, en tiedä kuinka onnistuneita ovat, mutta perusversio on todella herkullinen.

Vierailija
4/26 |
07.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makuasioita. Itse tykkään ohuista ja vaaleista sipseistä, mutta ikävä tietysti jos vanha lemppari muuttuu (tai valmistus lopetetaan).

Vierailija
5/26 |
07.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön nykyään vain estrellan artisan sipsejä, ovat paksuja ja rapeimpia mitä olen syönyt. Ranskankerma sipuli oma suosikki, on paljon mausteitakin.

Vierailija
6/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Huomasin, olisiko vuosi-pari sitten muuttuneet. Valmistaja selitti FB:ssa, että ovat ottaneet uuden (ja "paremman") keittotavan käyttöön. :(

Hahah, vai niin ovat sitten parannelleet! Tosi fiksu veto. Ne sipsit on tosiaan niin ohuita, että suurin osa murusina pussissa ja ehjissä suunnilleen vain sellainen kalvo syötäväksi. 😂

Makuasioita tosiaan, jos tuollaisista rasvaisista kalvoista joku tykkää... Ei mua nyt niinkään harmita, ne on vaan sipsejä. Ennemminkin ihmetyttää, että mikä logiikka on tuhota tuollainen omanlaisensa ja hyvä tuote, jolla varmasti on ollut vankka kannattajakunta. Olivat kyllä tosi hyviä ennen, ne taidettiin muuten valmistaa silloin kuorineen ja siksi olivat tummempia reunoilta. Onnea vaan sille kenen idea oli tehdä niistä basic paskasipsejä. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja jep, Artisan sipsit on tosi hyviä! Ap

Vierailija
8/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne tummat reunat on perunan kuori, mutta on tosiaan muuttuneet ihan hassuiksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistoitteko niitä inkiväärillä maustettuja? Aivan kamalia, eivät maistuneet inkivääriltä eivätkä perunoilta.

Vierailija
10/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maistoitteko niitä inkiväärillä maustettuja? Aivan kamalia, eivät maistuneet inkivääriltä eivätkä perunoilta.

Varmaan sama uusi tuotekehittelijä ollut asialla :D ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon huomannut saman, eivät enää ole yhtä rapeita ja maukkaita kuin ennen. :( Olivat vuosia ihan lempisipsejä, harmittaa että ovat nyt pilalla. Täytynee kokeilla noita Artisan-sipsejä kun täällä parikin niitä kehui.

Vierailija
12/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Makuasioita. Itse tykkään ohuista ja vaaleista sipseistä, mutta ikävä tietysti jos vanha lemppari muuttuu (tai valmistus lopetetaan).

Minustakin ohuet sipsit on parhaita. Nykyään vaan ei ole enää hyviä sipsejä. Kaikki ovat menneet pilaamaan ne jotenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotain on tapahtunut myös Taffelin perinteisille poimutetuille perunalastuille! Kovia, kuivia ja kummallisen makuisia. Ostin joskus reilu vuosi sitten ja luulin saaneeni jotain epäkuranttia erää, nyt kesällä ostin toisen kerran ja sama juttu. Juu, ei hetkauta tällä sipsien syönti määrällä, mutta onhan se pettymys, kun sen harvan kerran ostaa.

Vierailija
14/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jotain on tapahtunut myös Taffelin perinteisille poimutetuille perunalastuille! Kovia, kuivia ja kummallisen makuisia. Ostin joskus reilu vuosi sitten ja luulin saaneeni jotain epäkuranttia erää, nyt kesällä ostin toisen kerran ja sama juttu. Juu, ei hetkauta tällä sipsien syönti määrällä, mutta onhan se pettymys, kun sen harvan kerran ostaa.

Juu, poimuiset on pahan makuisia ja kamalan koviakin. En mäkään osta niitä enää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaisiko jättää ne sipsit ja lähteä esim lenkille? Kaupasta saamyös salaattia...

Vierailija
16/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät tosiaankaan ole enää yhtä hyviä kuin ennen. Olivat ennen lemppareita ja ajattelin, että oma maku on muuttunut mutta ehkä taustalla on tämä. Toisaalta pussin koko on hyvä, niin näitä tulee ostettua edelleen. 

Real Snacksin Chili Verdet ovat hyviä mutta pussi on harmittavan pieni. Avainlipputuotteita vielä mikä on iso kriteeri itselle. Pirkka maalaisperunalastut taitavat olla heidän valmistamiaan ja ne ovat kyllä hyviä samantyylisiä kuin Kartanon perunalastutkin.

Estrellaa en haluaisi ostaa, koska haluan tukea suomalaista.

Vierailija
17/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta pussit saisivat myös olla pienempiä.

Olen kyllästynyt noihin suuriin pusseihin, kun sitten niitä tulee aina syötyä liikaa ja pussi jää lojumaan pöydille moneksi päiväksi. En mä jaksa syödä yksin sellaista isoa pussia enää edes kahdessa päivässäkään.

Vierailija
18/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minusta pussit saisivat myös olla pienempiä.

Olen kyllästynyt noihin suuriin pusseihin, kun sitten niitä tulee aina syötyä liikaa ja pussi jää lojumaan pöydille moneksi päiväksi. En mä jaksa syödä yksin sellaista isoa pussia enää edes kahdessa päivässäkään.

Olet kyllä oikeassa, että monet sipsipussit ovat ihan järkyttävän kokoisia 300 g tai yli. Perustaffelit taitavat olla jo melkein 350 grammasia. 

Kartanon 180 gramman pussit ovat sopiva kahdelle, 150 g olisi myös ihan ok. Onneksi on tullut erilaisia premiumpusseja, jotka ovat sen 100-120 grammaa, vaikka onhan niissä hintaakin enemmän mutta on myös makua.

Vierailija
19/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rainboowin maalaisperunalastut on törkeen hyviä, tosi rapeita ja suolasia.

Vierailija
20/26 |
08.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kannattaisiko jättää ne sipsit ja lähteä esim lenkille? Kaupasta saamyös salaattia...

Päinvastoin, sinunkin kannattaisi opetella ahtamaan pari pussia sipsejä / viikko niin saisit vähän lihaa luidesi ympärille. Tikkukinttu.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä yksi